Lokakuun -08 kullannuput

Alkuperäinen kirjoittaja elämänperhonen:
Alkuperäinen kirjoittaja samperin puusilmä:
Vanha kyselyhän tää on mutta vastailen silti..

Mites teillä muilla nukutaan? Ja millaiset 1v. juhlat olette pitäneet tai aiotte pitää taaperollenne? Millaisia lahjoja toivotte tai olette saaneet taaperollenne?

Meillä nukutaan suhteellisen hyvin.Kipeenä ollessa tyttö heräilee tunnin tai kahden välein mutta muuten mennyt hienosti.1v juhlat olivat kivat,tytöt kummitäti oli tekemässä kakun ja pipparit,minä siivosin.Vieraita oli yhteensä sen päivän aikana joku 30.Toivottiin vaippoja,vaatteita,muovileluja ja 1v kuvaa


Miten teidän taaperonne ruokailee? mitä teillä syödään välipalaksi?

Tyttö syl melkein mitä vaan mekin.Suolaa ja sokeria tosin vältämme hänen ruoassaan.Lämpimän ruoan syömisessä on ajoittain isoja hankaluuksia.Välipalaksi näkkäriä,velliä,maitoa,mehua,keksiä,omenaa,banaania,sosetta tms


Harrastattatteko mitä lapsenne kanssa? Mä käyn nyt muskarissa, ja tyttö tykkää tosi kovasti siitä.
en harrasta juuri mitään mutta olemme uskossa niin käymme seurakunnan tilaisuuksissa joka viikko niin tyttö tulee siinä samalla mukana.Muskariin haluaisin,matka ei oo pitkä,7km,mutta en jaksa rattailla sitä matkaa lähtee 45min takia.Toista autoo meillä ei oo,miehellä auto töissä käytössä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja leppis83:
heips,


mitä joululahjoja olette miettineen antavanne?
ja kuinka paljon olette antamassa?


-Annettin fisher pricen alesta hiekkaämpäreitä 7?
-nuppipalapeli 4,90?
-sementtirekka 7,90?
-kirja 1,90?

Budjetti oli 30?


pukeeko teillä lapsukaiset vaatteita päälle?

Pukee!Äidin ja isin pipotkin on välillä tytöllä päässä.Lähinnä tumput,sukat,pipot..



 
kukkuu?? käykö täällä enää kukaan? mitä teille kuuluu?

meillä taapero puhuu jo selviä sanoja ja höpöttää jotain ihan "omaa" kieltänsä :whistle:
ja kovasti yritetään opetella nukkumaan taaperosängyssä,pinnasänky on taaksejäänyttä elämää toistaiseksi! :D


ent.satunen89 ja Weeti 1,6 v :heart:
 
Huhuilee...

En ole käynyt aikoihin täällä lukemassa, eikä täällä kovin vilkasta tunnu olevankaan...Taitaa ne taaperot pitää kiireisenä.

Joko teillä on seuraavia lapsia tulossa? Meillä on alotettu yrittämään kakkosta, mutta ei se taaskaan ihan helpolla meinaa tärpätä.

Joo, sanoja tulee pojalla kovasti jo, tuntuu välillä, että melkein joka päivä oppii jonkun uuden sanan. Sanoja alkoi tulla jo vähän alle 1-vuotiaana, mutta sitten kun poika lähti kävelemään, se sanojen opettelu unohtui vähäksi aikaa. Nyt niitä tosiaan alkaa kertyä koko ajan lisää. Mutta ei lauseita vielä.
Minkälainen se taaperosänky sitten on? Tai mitä yleensä tulee pinniksin jälkeen? Olen vähän pihalla, meidän poika nukkuu edelleen ja nousee sen verran usein yöllä istumaan siellä, etten ehkä uskaltais siirtää pois ihan vielä. Millon ne yleensä oppii nukkumaan vähän pienemmillä laidoilla varustetussa sängyssä?

nove & eki 1,5 v
 
Heippa!


Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja pitkästä aikaa kirjoittelen tänne.
Miro kasvaa kovaa vauhtia,sanojakin tulee jo monia ja meno on kovaa.
Esikoisemme täytti viime vkolla 8-vuotta ja huomenna olis sitten juhlat joten tekemistä riittää.
Novelle-Me ollaan miehen kanssa pohdittu Miron siirtämistä "isojen poikien"sänkyyn eli jatkettavaan vuoteeseen.
Pitää vaan ensin ostaa isosiskolle uusi sänky niin Miro perii siskon jatkettavan.
En kyllä jaksa uskoa,että meiän sälli helpolla pysyisi sängyssä :D
Sen muistan,että esikoinen siirtyi isojen sänkyyn ollessaan n.2-vuotias.

Lisää lapsia-Meillä lapsiluku on täynnä ja vähän yli vuoden jonotuksen jälkeen mies on menossa vasektomiaan 3.5 Meilahteen.


Nyt on pakko jatkaa siivousta niin saa joskus valmiiksikin =)
Tulkaahan muutkin kiireiltänne kirjoittelemaan mitä kuuluu :flower:


:wave:
 
Heippa kaikille !

Meillä karoliina on ilmeiseti kohta myöskin siirtymässä "isoon"sänkyyn kun neiti tulee laitojen yli pinnasängydtä, apinan luonetta ilmeisesti. :whistle:

Karoliinalla oli maanantaina 1½ vuotis neuvola ja paljon sai kehuja, paino oli huimat 10kg
730g pituus oli 82.2.
painon kanssa mennään -10 käyrällä edelleen mutta pituus on nolla käyrällä.

Karoliinankin sana varasto karttuu hurjaa vauhti, mutta eipä noista kaikista sanoista ihan täydellisesti saa selvää, mutta kivan kuuloista se on silti kuin lauletaan jotain piapiapia laulua :D

Mutta taas on mentävä tekemään loppuhommat ja lähdettävä viikonlopun viettoon, sunnunutaina mennäänkin lapsi-messuille katselemaan ja tutkailemaan, saapahan jotain muuta ajateltavaa kuin töitä =)
 
Tänään oli 1,5v neuvola meidän neidillä. 12,1kg ja 80cm, tai 81 merkattiin korttiin kun seisten mitattiin ja jennillä ei jalat olleet seinää vasten joten terkka totesi että laitetaan sentti lisää mittaan. :D Pituus miinuksen puolella edelleen, mutta kasvanut ja paino nyt meni vähän alaspäin mutta siinä onkin ollut varaa. :D
Jenni sanoo vain "ei" ja "äiti". eitä se toistelee jo melko tehokkaasti joka väliin. :D Kovasti on kyllä asiaa, mutta sanoja ei vaan vielä löydy. Kokosi neuvolassa sujuvasti 4 palan tornin ja ois varmaan enemmänkin mennyt jos ois ollut. Mutta on oikein energinen, kovapäinen ja touhukas neiti. :)
Niin ja ollahan pottailtu jo jostain 8kk ikäisestä enemmän ja vähemmän aktiivisesti mutta nykyään kotona ollessa ei vaippoja oikeastaan käytetä. nukkuessa ja ulos lähtiessä laitetaan mutta usein jää kuivaksi kun muistetaan vaan käyttää pissalla. Kotona osaa hakia potan, tai näyttää että vessaan kun hätä tulee, ainakin useimmiten näin. :)
 
Heippa vaan kaikille!


Myös meillä oli tänään 1,5v neuvola/lääkäri.
Pituus:83cm
Paino:11,6kg
Rokotus tuli myös.

Muuten kaikki oli hyvin,mutta lääkäri ei alkuun löytänyt Miron toista kivestä.
Kun vihoviimein löytyi niin kives on nivuskanavassa eli ns.korkea kives.
Vaikka lääkäri sai kiveksen ujutettua kivespussiin niin nousi se aina takaisin nivuskanavaan.
Saimme lähetteen kirurgin arvioon pitääkö leikata.
Tulevaisuudessa tämä korkea kives tarkoittaa sitä,että kun on ns.väärässä paikassa ja liian lähellä kehoa on siittiöiden tuottavuus heikkoa/sitä ei ole.
Hyvä että huomattiin nyt,mutta mieli on silti tosi matala :(


Hyvää vappua kaikille :flower:
 
Heippa! Kiva kun täälläkin vielä jotain elämää :) Itse käyn suunnilleen kerran kuussa kurkkaamassa onko kukaan kirjoitellut.

1,5v neuvolassa Joonatanin paino oli 13,1kg ja pituutta ei ole merkattu ollenkaan neuvolakorttiin :eek: ainoastaan päänympärys. Mutta muistaakseni pituus oli joko 80 tai 82 cm.
Sanoja on jo niin paljon, että ei niitä pysty enää laskemaan. Iso osa on tietysti sellaisia, ettei perheen ulkopuolinen niitä vielä välttämättä ymmärrä, mutta koko ajan puhe kehittyy valtavasti. Kaksi sanaisia lauseita ei vielä tule.

Joonatan nukkuu edelleen meidän sängyssä. Siinä vaiheessa kun oppi tulemaan itse sängystä alas, niin alkoi nukkumaan myös päikkärit meidän sängyssä. Ja heti parani unet. Pinniksessä kun heräsi aina lyhyiden unien jälkeen hysteeriseen itkuun ja rauhoittelun jälkeen ei välttämättä nukahtanut enää ollenkaan. Nyt meidän sängyssä nukkuu 2-3 tunnin päikkäreitä :) Jatkettavan sängyn laitoin lasten huoneeseen ja siihen saa rauhassa tutustua, jos vaikka sitten vähän isompana haluaisi sinne nukkumaan.
Pinnis odottaakin jo seuraavaa käyttäjää. Laskettuun aikaan enää 4 viikkoa :)

Pottailusta ei ole vielä tullut yhtään mitään. Joonatan istuu siinä kyllä ihan mielellään vaipan kanssa, mutta ilman vaippaa iskee paniikki. Sama juttu on ollut noiden isompien kanssa. Mä selvästikään en osaa opettaa lasta potalle :D Mutta nuo isommat on alkaneet käydä suoraan pöntöllä, esikoinen heti 2 vuotta täytettyään ja kakkonen vähän ennen 3 vuotis synttäreitä. Eivät oo edes mitään pöntönpienentäjiä huolineet, joten ehkä Joonatanin kanssa mennään sitten samalla kaavalla.

Hauskaa Vappua!
 
Heippa taas!

Vappu meni mukavasti grillaillen ja munkkeja tehden =)
Miehen vasectomia aikakin siirtyi 17.pvään eli pari viikon päähän,lääkäri pulaa kuulemma Meilahdessa..
Mirolta tulee joka päivä uusia sanoja,se on niin ihanan kuuloista höpötystä :D
Itse olen päättänyt lähteä syksyllä töihin opiskelu kiinnostaisi myös,mutta perheellisenä ei ole varaa kokopäivä opiskelijaksi.
On tässä onneksi kesä aikaa mietiskellä..
Mirollekin on hoitopaikka haussa,toivottavasti saa toivotusta pk:sta.

Tälläinen pika päivitys taas =) :wave: :wave:
Mukavaa viikkoa kaikille!!!
 
Tervehdys pitkästä aikaa! Aika menee niin nopsaan. Väliin olen täällä käynyt kurkkaamassa ja aloittanutkin vastaamisen, mutta aina on tullut jotain ja on jäänyt kesken.

Mekin käytiin puoltoistavuotisneuvolassa. Iidalla oli painoa 14 kg ja pituutta 85 cm. Eli aika iso tyttö :) Rokotusta ei annettu. Iida sairasteli just ennen neuvolaa niin paljon, että päätettiin jättää piikit kaksvuotisneuvolaan. Kehittyy ihan normaalisti.

Meillä pottaillaan tasaiseen tahtiin ja tulostakin tulee aina väliin. Mutta ei Iida mitenkään ilmaise, että pitäisi päästä potalle. Kestää vielä hetken, että päästään eroon vaipoista.

Iidalta tulee paljon sanoja, enää ei perässä pysy. Kakssanaisia lauseita on tullut jonkin aikaa, nyt on muutaman kerran tullut kolmesanaisia lauseita. Hauska kuunnella tytön höpötystä.

Iida nukkuu vielä pinniksessä ja nukkuu varmaan vielä hetken. Pinnis on vielä meidän makkarissa sivuvaununa. Iida kömpii pinniksestä meidän sänkyyn ja siitä lattialle, niin ei tarvi putoamisen vuoksi vielä siirtää. Mutta Iidan huone pitäisi laittaa kuntoon, niin voisi siirtää sängyn sinne.

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!
 
Heippa!

Meillä isäntä on nyt sitten "kuohittu"kävi sterilisaatiossa maanantaina.
Operaatio meni hyvin ja nopeasti,kivulias kyllä oli ollut..
Mirokin sai pk paikan-tosin ei toivotusta pk:sta,joten tässä nyt vaihtoehtoja punnitaan.

Käykäähän muutkin kertoilemassa kuulumisia =) :wave:
 
Heips!

Meillä neiti heräsi aamulla kuuden aikaan--->oksentanut. :/ :x
on neiti ilmeisesti saanut saman kuin minä maanantaina vatsatauti/auringosta/lämmöstä johtuva tapaus. Onneksi se kesti vain yhden päivän minulla toivottavasti kestää myös neidillä päivän.


Muuten on ollut aivan ihanaa näin ilmojen kannalta kun tuppaa löytyvän itseltäänkin lisävirtaa päivän askareisiin :D
ja kivaa on sekin ettei tarvitse toiselle niin hirveästi pukea päälle, eikä mene pukemiseen niin paljoa aikaa tai no Karoliinahan itse myös pukee vaatteita päälle ja auttaa. Kengät ovat kova juttu on kysessä omat tai jonkun muun kengät niin niillä mennään.
on aika hauskan näköistä kun niin pieni tyttö pistää kanootin kokoiset kengät jalkoihin ja lähtee kävelemään :LOL:

nyt pakko mennä jatkamaan töitä kun on niin tylsää että päätin tulla jotain vain turisemaan B)
 
On tovi vierähtänyt kun olen viimeksi kirjoitellut. Aloitin työt maaliskuussa niin se hieman estää harrastuksia.
Voi miten hienoja mittoja olette neuvolassa saaneet! Meillä oli 1,5v neuvola maaliskuussa silloin Iidalla pituutta 77cm ja painoa 9,1kg. Paino taisi olla -15% ja pituus -20%. Pikkukirppuna edelleen kasvaa, hitaasti mutta melko tasaisesti. Ruoka maistuu ihan hyvin kun saa samaa ruokaa muiden kanssa. Maitona edelleen kauramaito kun muista tulee ihottumaa ja ripulia.

Iida on tänä vuonna sairastanut tosi paljon. Kaksi kertaa on ollut raju ripuli-oksennustauti kahden kuukauden välein. Joutui jo osastollekin nestetippaan kun ei enää juonut mitään. Lisäksi on ollut pari kuumeista flunssaa, nyt parhaillaan on vesirokossa. Eikä ole vielä edes päivähoidossa vaan miehen kanssa vuorotellen ollaan kotona ja töissä, teen itse n. 13pvä/kk töitä. Jospa syksyllä ei kaikki taudit tarttuisi kun hoidon aloittaa. Ollaan kyllä mietitty sitäkin jos jatkettaisi Iidan hoitoa kotona tämän vuoden loppuun.

Iida nukkuu vielä pääasiassa meidän vieressä, oma jatkettava lastensänky on ihan vieressä mutta sieltä mönkii yöllä pois. Päiväunet nukkuu ulkona rattaissa 1-3h. Pottailu on nyt alkanut Iidaa kiinnostamaan. Kotona ollessa ei vaippaa juuri käytetä mutta ulkoillessa ja unilla. Öisinkin on ollut usein kuiva vaippa. Nyt vesirokon aikana ei mene mielellään potalle kun koko peppu täynnä näppylöitä niin pissa kirvelee. Jospa se olisi hetkellinen takapakki.

Sanoja Iidalta tulee useita kymmeniä ja nyt on tullut muutamia 2sanan lauseita, äiti tänne, äiti anna, äiti ei. Lisäksi pajattaa kokoajan omaa kieltään. Palikkapurkkia ja palapelejä ollaan koitettu tehdä muttei neidillä vielä kärsivällisyys siihen riitä. Meiluimmin kiipeilee ja juoksentelee, tai hoivaa nukkea isosiskon kanssa.

Meillä Iida-neiti jää näillä näkymin viimeiseksi lapsukaiseksi, näitä kun on jo neljä. Haikeaa..


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja koitetaas tulla ahkerammin kertomaan kuulumisia!

Pikkukirppuli, Iida 1v 8kk :)
 
aikaa on mullakin muutama kuukausi kirjottelusta..


Weeti kasvaa. Tomera poika. Perinyt äitinsä tuittupää luonteen!
Kaikki mulle- heti nyt KIITOS nam! periaate. Ja vielä niin ittepäinen ku olla ja voi.

KuumimmaT sanat mitä sanoo on:

Tiiti= Siili
Äiti kato uijjaa aijjaa auto = Äiti kato luijjaa aijjaa auto!
itin / titin keekäit = isin kengät ( jotka jalassa se lompsuttaa päivät pitkät)
tuo= osoittelee joka paikkaan ja sanoo "tuo tuo tuo ja tuo"
anna= anna
anna = myös joissain tapauksissa ota.
tiitooo= kiiitooos. ( yleensä ruokailun jälkeen ja kun hälle ojentaa jonku tavaran)
kato pipi tuli too= kato pipi tuli tuohon
mamma utii= mamma tutti
mamma= tutti
että = vettä
koia=koira
miiiiiaaaa=kissa
popo=mopo
työtää= syömään
pappa= vanhemmat mies henkilöt ja oma pappa
mammo= mummo
aija= on kummitäti saija
eeti= weeti
poijjjsss= pois
aappa= vaippa
otta= potta

näitä on paljon.
:D menis yö kirjotellessa!

weeti myös oppinut "hyppimään"
maalla/lattialla.
aloo=haloo (soittaa leikkikännykällä jollekkin)
ja söpöimmän kuulonen sana ikinä kun weeti sanoo kieli muljahtaen:
ALA = kala. <3

Ponnistaa kyykystä ja hyppii niin että lattia jytissöö, varmeen kiva alakerran naapurilla kuunnella kauheaa jytkettä.
uhma puskee yhä vahvempana esiin.
uimaan ollaan opeteltu osaan jo polskia uimahallissa kun joku piettää käsistä kiinni.
(eikä olla käyty vauvauinneissa koskaan).


:saint: nyt iltapalalle.

Weeti 1v 9kk.
 
Kuulumiset täältäkin.

Jenni on nyt 1v 8kk reilu. Yksi sisupussi, termiitti, uhmaikäinen ja mitä kaikkea vielä. Tempperamenttia riittäisi muillekkin jaettavaksi ja nyt on ilmeisesti joku uhma alkamassa kun huutoa riittää jokapäivä, kieltojen jälkeen varsinkin. Jos hän ei HETI saa sitä mitä tahtoo, niin sen sitten kyllä kuulee koko pitäjä! Autossa ei nykyään tykätä yhtään matkustaa, ei kyllä koskaan ole oikein autolla matkaavaa tyyppiä ollut. Jää siis kesäloma reissu vähän lyhyeen tänä vuonna. :p Jenni on ollut kesäkuusta asti kotona hoidossa ja palaa taas hoitoon elokuussa kun koulu jatkuu. Huomaa kyllä että seuraa tämä neiti kaipaa ja kovasti.
Meillä oli häät lauantaina ja siellä paljon lapsia, joista serkkutyttö oli ihan suosikki eikä hän meinannut päästää toista silmistä ollenkaan. Raasu kun on ainakin vielä perheen ainut lapsi. :)

Jenniltä noita sanoja ei VIELÄKÄÄN tule. Äitiä on silloin joskus sanonut, nyt sekin unohtunut. Toissapäivänä harjoitteli pyörän sanomista, monta kertaa tuli jo pyöä. :)
Hyppimistä jennikin kovaa harjoittelee, kyykkiminen on jo äärettömän hauskaa puuhaa. Juoksee kovaa karkuun ja nauraa hekottaa päälle kun jahtaamaan lähetään. <3

Piti vielä lisätä että meidän neiti tekee viimeisiä hampaitaan ja voi sitä kiukun ja tuskan määrää. Tämän lisäksi Jennille on tullut uusi "vain äiti käy" kausi. On ihan mahdoton mun perässä kulkia. Joka paikkaan pitäisi minun tulla tai muuten tulee huuto. Okei, ei me ihan neidin tahtoa siinä kyllä toteuteta eli huutoa kyllä tulee mutta meinaa olla äidin hermoille vähän raskasta. Kai tämä taas joskus helpottaa. :)
 
Aurinkoisen lämmintä päivää :D B)

Karoliina on ruvennut kutsumaan minua etunimellä, enkä todellakaan tiedä mistä johtuu :eek:
kyllä välillä sieltä tulee myös kutsu mamma tai äitii. Mutta silti... toivottavasti menee ohi kohta puolen.

sanoja muutenkin rupeaa tulemaan uusia päivä päivältä onhan ne hassun kuuloisia kun ovat osa sanamuunnoksia. =) :LOL:

ÄLLÖVAROITUS!
mä tässä hetken aikaan ihmettelin kun neiti haisee :$ haistelin vähän väliä kasvoista ja sain suunnattua hakun suun alueelle.Ja ajattelin että hengitys haisee, kunnes tässä parina päivänä enemmän ja enemmän rupesin lasta tuoksuttelemaan niin hajupiste löytyi NENÄSTÄ! katsoin onko siellä jotain ylimääräistä mutta mitään ei näkynyt ja varovaisen hellästi kokeilin sieraimen päältä että onko tuketta, ainoa mikä näkyi oli mukamas räkäpaakku kun sierain meni "kasaan" niin ajattelin että räkä haisee. Kunnes eilen mainitsin siskolle että neidin nenä haisee niin hän katsoi nenään ja sanoi että jotain siellä on kyllä, no sitten pinsetit käyttöön ja ottamaan nenästä jotain pois... tulos oli VANUPALLO jonka neiti oli jossain perhanan välissä saanut tungettua nenäänsä :eek: :kieh: :x |O
Että sellaista.

Käytiin Karoliinan kanssa uimassa häklin montuilla alkuviikosta ja neiti tykkäsi kovasti ja vesikin oli ihanan lämmintä ikä meinannut millään haluta pois. :heart:



Toivekasäiti onnittelut häistä :hug: :flower:

nyt jatkan täällä töissä olemista on kyllä pirskatin hiljaista... no onneksi on netti. :D
 
Ajattelin tulla nostelemaan ja
hehkuttamaan että meillä on neiti tehnyt nyt pari viikkoa pottaan tarpeensa, :D no tietenkin välillä sattuu vahinkoja mutta muuten on todella kiitetävästi potta ollut käytössä. Karoliina ihan itsekkin ilmoittaa hatänsä sanomalla pissahätä silleen hassusti että hetki meni että saatiin selvää mitä tarkoitti.

=)
 
Meilläkin neiti on innostunut taas enemmän potasta. pitkän aikaa teki tarpeensa ihan pönttöön pienentäjän kanssa, mutta nyt on potta taas kova sana. :) Ilman vaippaa nukutaan jo päikkäreitä ja kotona osaa hienosti (useimmiten :LOL: ) hakea potan keskelle olohuoneen lattiaan jossa Ah niin mielellään tekee tarpeensa. :D Kai se tärkeintä on että tunnistaa hätänsä ja tekee asialle jotain. Puututaan noihin pikku asioihin, kuten vessassa tarpeiden tekemiseen sitten myöhemmin. :LOL: Ulos ja yöllä vielä laitan vaipan, vaikka harvoin se niihin mitään tekee, mutta kun aina ei tohinassa muista hätäänsä niin pitäisi alkaa taas kuskaamaan kauheeta vaihtovaate arsenaalia mukana ja siihen en vielä jaksa ruveta.

Mä tuskastelen tuon neidin puhumattomuuden kanssa. Saisi jo oppia sanomaan jotain!!! Kai sekin taito meille tulee sitten yhtäkkiä niin kuin kaikki taidot tähän mennessä mutta silti.
Kohta meillä alkaa tuttivieroituskin. pitää vain ensin kerätä vähän omia hermoja siihen, koska Jenni ei koskaan tosiaan ole mikään helppo nakki ollut missään joten varaudutaan viikon, ehkä kahden huutoihin ennen nukkumaanmenoa. Onneksi se tutti on sentään VAAN unilla. :D

Niin ja kiitos leppis. taisi vaan ihan turhaa olla koko naimisiin meno, nimen vaihdon takia joutuu KAIKKI kortit tietty uusimaan eikä se ole ihan mikään pieni ja helppo operaatio ja kelankin kanssa saa tapella tuista tämän jälkeen. :D No ei vaan. on se kivaakin. :) :heart:
 
Pakko tulla hehkuttaa että Jenni on nyt tämän viikon toistellut niin hienosti "Äiti". :heart: on se sitä ennenkin vähän vahingossa sanonut sillon tällön mutta nyt se sanoo sitä paaaljon ja usein myös oikealle kohteelle. :) Yksi aamu oli ihana kun klo 6.45 kuului sängystä kovaa ja korkealta että "ÄITI". Vaikka ihana olikin niin äiti kyllä vastasi vain että shh nyt nukutaan vielä. Mutta ah. Ja vauva:N sanoi neiti myös toissapäivänä kun nukkevauva oli hänellä sylissä. Ehkä se siitä. :)

Vähän täällä jo jännitellään kun ensi viikolla palaa karu arki taas kuvioihin. Minulla jatkuu koulu tiistaina ja jenni palaa hoitoon maanantaina. Voipi olla että tammikuu toistuu, eli kaksi viikkoa huudetaan perään kun hinaaja mutta sitten päästään taas rytmiin. Jennistä on tullut NIIN äitin mussukka. Aina jos äiti jättää (vaikka menisi kerrankin YKSIN vessaan) niin kauhea mekastus alkaa heti. Kaikki vaan sanoo että "eikö ole ihana kun lapsi on sinussa niin kiinni" mutta en nyt kuitenkaan ihan tiedä. Onhan se kiva mutta onpa se myös raskasta. Lähteeköhän tämä neiti aikuisiälläkään pois äidin helmoista? :D

Täällä edelleen aika hiljaista... :( Mitäs muille kuuluu?
 
Heippa!!!!!


Meillä alkaa arki ensi viikolla kun minäkin palaan työelämään.
Ollaan Miron kanssa harjoiteltu pk:ssa tämä viikko ja on sujunut tosi hyvin.
Kovasti touhuaa ja jää ilman itkuja.
Sanoja Mirolta on tullut pitkään jo muutamia mm.äiti,haukku(koira),siukku(sisko),anna,tänne,näin..

Kesäkuva :heart:


 

Yhteistyössä