Lokakuisten tapaaminen vko 17

tätiääni
Päivitetäänpäs siis:

Lähtönsä varmistaneita:

- mie ja Pekka
- Katja1 ja juliaana
- Miia-73 ja Simo
- Maijuliini ja Julia
- Inhorealisti ja Ben
- taaperon äippä ja Jere
- Vaaka81 ja Niko
- sebuni ja Jonathan
- nintzu ja Erin
- jimi-05 ja Jimi

eivät pääse mukaan: (oih ja voih)

- Ninetsu ja Noora
- Tigger ja erkki
- HH ja Taavi


Tää on nyt vanha viikkopino, mut enpäs nyt jaksa uuttakaan alottaa...

Korjatkaa miulle, jos ei pidä paikkansa.<br><br>
 
nintzu on luvannut lehdentilaajana laittaa kirjelmän eteenpäin.

kiitämme häntä ja jäämme odottamaan vastausta :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :hug: :hug:
 
Kiva kiva kun vasta nyt muistin että täälläkin pitäis joskus piipahtaa.. :ashamed:
Keneltä mahdollisesti vois tiedustella sitä kirjelmää näytille, kun en oo ollenkaan tietoinen millainen se on..?
Toivottavasti meidän tulo onnistuu kun muakin yritetään kovasti kosiskella jo töihin.. :attn:
 
Olemme nintzun kanssa alustavasti sopinut, että me tulemme teitä vastaan tuonne jyväskylän matkakeskukselle. Siinä samassa paikassa siis onpi juna- ja linja-auto asema jos jotkut näillä kulkuneuvoilla matkustaa. Elikkä myös autoilevat ihmiset tulkoon sinne niin ohjaamme teidät sitten hotellille jonne siis me emme majoitu. Emme keksineet vielä meille sellaista mukavaa seurustelu paikkaa kun ei ole ilimoja tiijossa. Mietimme, harkitsemme, katsomme ja tuumaamme. Ilimottelemme sitten!
 
Laitanpa sen nyt vielä sit tännekin elikkä laitoin sen kerjuukirjeen postin matkaan viime perjantaina :wave: Toivottavasti se kirje herättää kiinnostusta, sillä muistan ainakin, että pari kertaa ois 2plussan lehdessä ollu joidenkin äitien ja tenavien tapaamisesta juttua. Ne ei ollu kuitenkaan tavannut toisiaan tällälailla netissä vaan vissiin jossain kaupungin järjestämässä kerhossa ja sitä kautta sitten alkaneet kokoontua yhdessä muksujen kera. Jeps, mutta odotellaan, jos ottaisivat meikeläiseen yhteyttä, niin informoin sit heti teitä muita joko täällä tai tuolla lokuisten viikkokuulumisten sivustolla :p
 

Yhteistyössä