LOKAKUISTEN TAPAAMINEN VK 20

Tähän siis suunnitelmia ja ideoita lokakuisten (2005) vauvojen ja mammojen mahdollisesta tapaamisesta!
Muu keskustelu käytäköön vauvat-osiossa!

Jos pidetään tämä eka viesti ilmoitustauluna, mitä ollaan jo sovittu.Yritän päivittää parhaani mukaan. Muistuttakaa minua mahollisista puutteista/virheistä. Uusitaan ja selkiytetään sitten joskus tämä viestiketju, jos rupiaa menemään liian pitkäksi tai sekavaksi.
----------------------------------
Alustavasti on siis päätetty:
Tapaaminen siis 6.7.2006 torstaina

Hotellista: Tähän mennessä on ehdolla Milton keskustassa, kahden hengen huone pe-su 76?/vrk ja se sis.aamiainen ja ilta saunan.

sebuni otti selvää:
Tuo hinta 76e on siis voimassa viikonloppuisin ja arkena 2hh hinta oli 90-100e. Ja eiköhön se sitten ollut koko huoneen hinta, ettei sentäs per nuppi... Jos aina menis pari mamia samaan niin huone olis noin 50e..ei paha

Huoneissa on suihku, WC, puhelin, hiustenkuivain, TV/radio ja huoneet ovat savuttomia ja niissä on parkettilattiat. Hankittu uudet hyvät sängyt ja huoneita löytyy yhden, kahden ja kolmen hengen poppoolle.
-------------------------------------
Vaaka selvitti: HOTELLI PENSION KAMPUS 9.1-31.12 V.loppu 66? ja ark. 72? kaksi henk.

Hinnat sisältävät aamiaisen ( kahvi, tee, kaakao, maito, mehu, muroja, jukurttia, leipää, juusto, leikkeleet, tomaattia, kurkkua, suolakurkkua, hedelmäkoktail, hillo )

Huoneissa on suihku, WC, kaapeli TV, puhelin, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittotaso, astiasto, keittiövälineet, silitysrauta+lauta, hiustenkuivain

Mksuvälineinä käypi käteinen, pankikortti, visa, visa electron, maestro, eurocard ja mastercard

Palvelukielinä toimii suomi, englanti, ruotsi ja saksa
-----------------------------------------

Lähössä siis melko varppana:

- mie ja Pekka
- Katja1 ja juliaana
- Miia-73 ja Simo
- Maijuliini ja Julia
- Inhorealisti ja Ben
- taaperon äippä ja Jere
- Vaaka81 ja Niko
- sebuni ja Jonathan
- nintzu ja Erin
- jimi-05 ja Jimi
eivät pääse mukaan: (oih ja voih)

- Ninetsu ja Noora
- Tigger ja erkki
- HH ja Taavi<br><br>
 
Nyt poistin oman kirjoitukseni kun muistin, että tämä listahan tähän alkuun aina nykäistään.

Mutta siis olin kirjoittanut vaan, että aika menee toosi nopeeta ja enää pari kuukautta H-hetkeen.

Olen rasvaillut aivosolujani ja miettinyt sitä tapaamispaikkaa ja tullut siihen tulokseen, että me nintzun kanssa siis tulemme asemalle kaikkia vastaan :hug: Sovittaisko vaikka yhteinen väri elikkä samanväriset paidat, hameet, housut tai mitä kukin pitää päällään mutta joku millä meidät erottaa. Asemalla kuitenkin palloilee aika paljon lapsiperheitä niin ei voi sen perusteella ketään tunnistaa.

Jos on lämmintä ja aurinko paistaa niin ollaan ulkona. Voitaisi mennä tuohon sataman kahvioon josta saa sitten ostettua aikuisille ja lapsille juotavaa tahi purtavaa. Kahvio on siis satamassa ja sellanen tunnelmallinen "vanha" kunnostettu nätti rakennus. On sisä- ja ulkopaikkoja jos vaikka sade yllättää. Kallishan se tietenkin on eikä tarjottavat päätä huimaa, lompakkoa kyllä! Katsokaa netistä jyväskylän kesän nimellä niin varmaan kahvila löytyy. En uskalla osoitetta laittaa jos mut vaik diskataan täältäkin pois :p
 
tätiääni oli laskenut aikoinaan varmat lähtijät?

Lähössä siis melko varppana:

- mie ja Pekka
- Katja1 ja juliaana
- Miia-73 ja Simo
- Maijuliini ja Julia
- Inhorealisti ja Ben
- taaperon äippä ja Jere
- Vaaka81 ja Niko
- sebuni ja Jonathan
- nintzu ja Erin
- jimi-05 ja Jimi
eivät pääse mukaan: (oih ja voih)

- Ninetsu ja Noora
- Tigger ja erkki
- HH ja Taavi

pitääkö tämä paikkansa?

niin ja inhin kertoi:

Soitin just Miltoniin

Ilouutisia tuonpi teille. Ystävällinen naisihmienen kertoi, että heinäkuussa on kesähinnat heillä, eli 2 hh maksaa vain 70 ?

Noita kahden hengen huoneita heiltä löytyy 14 kpl ja sitten on myös 3 hengen huoneita 3 kappaletta (90?). Ei tietenkään osannut sanoa, kuinka aikaisin pitää varata, mutta sen verran kyllä, että heinäkuu on yleensä hiljainen. Nyt oli tuolle torstaille yksi 2 hh varaus, mutta seuraavana yönä taas oli kaikki varattuja. Riippuu kuulemma paljon siitä, onko mitään tapahtumia sillä hetkellä. Eli ei tultu oikeastaan viisaammaksi tämän kanssa. Tai ehkä sen verran, ettei nyt ihan huomenna tarvi varata, kai.

Mikro ja vedenkeitin löytyy hotellin aulasta ja pinnasänkyjä heillä on 2 kappaletta. Vauvat ei muuten maksa mitään, mutta pinnasängyn vuokra on 5 ?.

joten näillä eväillä.. ja kaikki mainostaan tuonne meidän puolelle
 
Voi hitsiläinen, vähän paha päivä mulle juuri tuo, mutta laitan päivämäärän ylös, jos vaikka kuitenkin... (miehellä alkaisi loma seuraavalla viikolla) Meillä sukulaisia paikkakunnalla ja yöpyminen mahdollista , joten jos saan järkkäiltyä, niin saatan vaikka pärähtää paikalle.
Ai hitsi, ois niin kivaa päästä näkee kaikki ihan oikeesti =)

*suunnittelee jo*
 
Hmm... Kiinnostais kyllä tulla, mut rahavarannot on hyvin niukat :eek:
Tänään, kun kävin kaupassa, meinas alkaa hävettämään, kun ei meinannu rahat kortilla riittää. Niin, ja ostokset makso 33e. Tilillä oli 29e, onneks taskusta löyty 5e...
Tässä siis tän kuun rahat jo käytetty, jeejee! Käyttövaroja on siis vuokran jälkeen KAIKKEEN muuhun 300e, ei siis järin ruhtinaallisesti. Taitaa siis jäädä meidän tuleminen... :ashamed:
 
Ei taida Kaksplussasta kuulua mitään :/ Tästähän on jo monta viikkoa, kun sen kirjeen laitoin postin matkaan...Harmi...Laitoin omat yhteystietoni siihen kirjeeseen, mutta eipä ole puhelin soinut tai tullut spostia.
 
Heippa pitkästä aikaa! Meidänkin piti Lotan kanssa lähteä mukaan, mutta oli ne häät ja kaikkea, joten on päässyt täysin unohtumaan :'( Mutta nyt ei taida kyllä olla rahaakaan lähteä, kun meni kaikki noihin juhliin... Jos teillä tulee olemaan hyvä reissu, uusinta varmaankin järjestetään?? Sitten tulemme mekin messiin! Pitäkäähän oikein hauskaa meidän kaikkien ei-mukaan-päässeidenkin puolesta! Ja kertokaa sitten, millaista oli =)
 
Mä päätin vähän hankkia lisäinfoa tosta Milton hotellista ja musta nyt jotenkin tuntuu siltä ,ettei se ehkä sittenkään ole paras vaihtoehto (?). Halpahan tuo on, mutta tuo vauvojen ruokailupolitiikka menee vähän hankalaksi...

Tässäpä sitä infoa tuleepi:

Valitettavasti hotellilla on vain kaksi häkkisänkyä ja yksi matkasänky vauvoille. Eli teidän varmaan tarvitsisi ottaa omia matkasänkyjäkin mukaan,mikäli mahdollista.

Koko heinäkuun on voimassa kesähinnat, jotka ovat seuraavat:

1hh á 55,00 / huone / vrk
2hh á 70,00 / huone / vrk
3hh á 90,00 / huone / vrk


Huonehintaan sisältyy aamiainen. (syöttötuoleja 1 kpl)

Huoneissa ei ole minibaareja, joihin saisi mahdollisia omia ruokia kylmään,mutta olemme ottaneet vastaanoton yhteydessä olevan aulabaarin jääkaappiin vauvojen syömisiä. Samassa yhteydessä on myös mikro, jossa voimme lämmittää vauvanruokia.

Varsinaisesti tämä ei ole perhehotelli, joten meillä ei ole erityispalveluja
esim. leikkipaikkaa/leluja pikkuisille majoittujille.
Hotelli kylläkin on rauhallinen, joten siinä mielessä sopisi varmasti teidän porukalle.

Mitään erillistä isompaa tilaa ei ole, ainoastaan kokoushuone (max.n.12 hlöä), jossa on iso pöytä ja näin ollen vähän lattiatilaa.
Huonekerroksessa on oleskeluaula ja alakerrassa aula sekä aamiaistila, joissa voi vapaasti viettää aikaa.
 

Yhteistyössä