Lohipasteija, siis tuubista puserrattavaa tahnaa, uskaltaako syödä raskaana?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja turhasta stressaaja
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
T

turhasta stressaaja

Vieras
Mietin, että onkohan sej otenki kypsennetty sen pakkaamisen jälkeen. Sisällysluettelossa lukee :savustettu kirjolohi ja mietin että onko se käynyt vakuumin kautta.
Joo kaikesta sitä stressiä repiikin...
 
Mäki stressaan kaikesta syömisestä nyt raskaana..ja jätän syömättä jos en oo ihan varma. En nyt tietenkään voi varma olla mut uskoisin et tollanen tahna on ihan ok syödä.
 
Mädin nauttiminen raskauden aikana ei ole suositeltavaa listeriavaaran vuoksi. Listeria monocytogenes -bakteeri voi aiheuttaa odottavalle äidille vakavan infektion, joka voi johtaa pahimmillaan keskenmenoon tai lapsen aivokalvontulehdukseen. Listeriabakteeri tuhoutuu kuumennettaessa (yli 72 astetta), mutta kestää pakastamisen ja suolaamisen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja mätiähän siinä oli:
Mädin nauttiminen raskauden aikana ei ole suositeltavaa listeriavaaran vuoksi. Listeria monocytogenes -bakteeri voi aiheuttaa odottavalle äidille vakavan infektion, joka voi johtaa pahimmillaan keskenmenoon tai lapsen aivokalvontulehdukseen. Listeriabakteeri tuhoutuu kuumennettaessa (yli 72 astetta), mutta kestää pakastamisen ja suolaamisen.

Mutta mätitahnaa voi taas nauttia, sanotaan tuossa kaksplussan 20 kysymystä odottajan ruokavaliosta. Ja luulisin, että samassa muodossa on tässä pasteijassa ja mätitahnassa se mäti. Tuosta lohesta lähinnä hermoilin...
 

Yhteistyössä