Söin tässä runsas viikko sitten juustoa (kyllä pastöroitua ja kovaa sellaista), joka oli seissyt huoneenlämmössä klo18-04, eli10 tuntia! Söin sitä vielä seuraavana päivänä, sen jälkeen että pala oli vielä pistetty jääkaappiin illanistujaisten jälkeen.
Nyt minulla ilmennyt niskajäykkyyttä ja kurkkukipua - olenkohan ihan luulosairas, kun alan heti pelkäämään listeriaa? Voiko listeriaa tulla kovaan juustoon, kun juusto seisoo tarpeeksi pitkään lämpimässä?
Kiitos kaikille, jotka viitsivät vastata tyhmään kysymykseen
.
Nyt minulla ilmennyt niskajäykkyyttä ja kurkkukipua - olenkohan ihan luulosairas, kun alan heti pelkäämään listeriaa? Voiko listeriaa tulla kovaan juustoon, kun juusto seisoo tarpeeksi pitkään lämpimässä?
Kiitos kaikille, jotka viitsivät vastata tyhmään kysymykseen