Lispetti! Eikös proffa olekin ihan väärässä? ”Halpisöljy hakkaa kalliin oliiviöljyn: ”Parempi rasvakoostumus””

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Oliiviöljyn terveellisyys osana Välimeren ruokavaliota on todettu, laskee tulehdusarvoja lisää testoarvoja, ei ole haittavaikutuksia. Käytetty tuhansia vuosia. Rypsi- ja rapsiöljyt olleet historiallisesti vain vähän aikaa ruokavaliossa, muutenkin liikaa omega-6-rasvahappoja, jotka lisäävät tulehdusmarkkereita kehossa.
Oppikirjoissa on nykyään virheellistä tietoa🎩📯
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Feikkioliiviöljyjä on paljon kaupan!!!

Se syötävä löytyy tummasta lasipullosta ja se on (tunnettua) kylmäpuristettua extraneitsyt oliiviöljyä. Muut siemen/kasviöljyt eivät ole syötäviä, noh, kookosöljy jakaa mielipiteitä, mutta rypsit/rapsit/avocado/rypäleensiemen yms. ovat ihan täyttä roskaa, eivätkä ole ihmiselle optimaalisia. Nämä roskaöljyt lisäävät ihmiskehossa muun muassa tulehdusta!

Ihmiselle optimaalisin on ruohostyötetyn lajilleen ominaisesti eläneen märehtijän rasva, tilavoi, ghee tms. eläinrasva💪
 
Jos teitä aidosti kiinnostaa miksi siemenöljyt eivät ole terveellisiä niin tästä on hyvin tietoa saatavilla.
Yliprosessointi tuo mukanaan öljylle muun muassa koostumuksen, mikä ei sovi ihmiselle. Omega 3/6 epäbalanssi on myös väistämätön nykysuosituksia seuraamalla.

Helpoten selviää terveenä kun myötäilee luontoa.
Syö lajillesi ominaista ravintoa mahd luonnonmukaisessa muodossaan.

Montako ylipainoista eläintä luonnossa on? Onko eläimillä jotakin sairauksia kun syövät lajilleen ominaisesti? Muuttuvatko eläimet sairaiksi kun syövät lajilleen epätavallisesti?

Syy miksi haitallisia öljyjä tungetaan markkinoille on aivan sama kuin se, että kauppamme pursuavat edullisesti valmistettua muutakin roskaa:
KATE! Suoerkate vaatii myös völyymin, ja volyymissa on onnistuttu koska näitä siemenöljyjä on onnistuttu tunkemaan joka puolelle suositusten varjolla!
 

Yhteistyössä