Lisää kaneista

  • Viestiketjun aloittaja laulava lintukoira
  • Ensimmäinen viesti
laulava lintukoira
Kokemuksia meikäläisellä on vain marsuista. Ja kun tuo tyty vielä vähän kasvaa, haluaisin ottaa jonkun karvapalleron. Sellainen isonpuoleinen kani (mitä niitä nyt sitten onkaan) ois musta kiva. Mutta... kauhulla muistelen ystäväni kania,mikä aina pissi päälle. Suihkautti joka kerta kun sitä lähestyi... se myös pissi sohville yms. kun sai vapaana loikkia. Onko se ihan tavallista?
Meillä kun tuota pihaakin on, kesällä tää otus voisi olla ulkona isossa häkissä. Kokemuksia ja vinkkejä? Mieheni on allerginen kissoille,ja kesäisin heinille. Koiria meillä on jo kaksi,ja niistä ei aiheudu mitään oireita. Kuinka paljon sitä kuivaheinää menee talvisaikaan? Vai täytyykö unohtaa puput. Eihän tuon isännän sinne häkkiin tarvi änkeä nuuskimaan.
 
Meikäläinen
Meidän pupu ei ainaskaa tuollalailla suihki, kun sitä lähestyy. Vapaana se on vaan "omassa" kämpässään ja yöt mammii häkissään. Oikein kiltisti on. Entinen kani oli meillä kuin koira tai kissu; vapaana aina kaikkialla ja omaan häkkiin kävi tarpeensa tekemässä ja syömässä. Illalla tuli sohvalle viereen. Tosin se söi sängyn alta kaikki tapetit.
Uus pupu on meillä ollut nyt pari kuukautta ja yks paali mennyt heinää :) Käytän sitä toki myös alusina, että ei se noin paljon sitä syö. Mutta mun mielestäni kani on aikasta allergisoiva, itse jouduin siirtämään sen häkin sisätiloista isoon kylmään eteiseen. Mutta saattanee tuo johtua niistä heinistäkin. Meniköhän aivan aiheen sivusta :)
 

Yhteistyössä