Tässä kopsu ohjeesta jonka löysin JA myös itse testasin = TOIMII!!!
****
Tapaninpäivän minttusuklaakakku 12 annosta
150 g sokeritonta Torras taloussuklaata
150 g leivontakasvimargariinia
2 dl Sukrin 'sokeritonta sokeria'
3 keltuaista
1 dl vehnäjauhoja
3 valkuaista
KUORRUTUS
200 g sokeritonta Torras minttusuklaata
3 rkl vispikermaa
1. Vuoraa irtovuoka leivinpaperilla. Sulata sokeriton taloussuklaa, sekoita joukkoon Sukrin, keltuaiset ja jauhot.
2. Vaahdota valkuaiset kovaksi, sekoita taikinaan varovasti. Kaada vuokaan. Paista 175 asteessa, alimmalla tasolla 35 min. Irroita hieman jäähtyneenä, kuorruta täysin jäähtyneenä.
3. Sulata sokeriton minttusuklaa, sekoita kerma joukkoon. Kuorruta jäähtynyt kakku suklaaseoksella.
4. Tarjoa ystäville, kerro sokerittomuudesta vasta kehujen jälkeen. Kakkua ei erota sokerilla valmistetusta muusta kuin hieman kuohkeammasta lopputuloksesta. Testattu on - teimme nimittäin Tapanina sekä sokeriversion, että sokerittoman!