Lindexiltä tilaus+myymälästä nouto

  • Viestiketjun aloittaja "tilaaja"
  • Ensimmäinen viesti
"tilaaja"
tilasin lindexin nettikaupasta pari tuotetta joita myymälässä ei ollut, ja valitsin toimitustavaksi myymälästä noudon. Lopussa sanottiin vaan että toimitusaika n.7 arkipäivää, mutta missään ei sanottu että ilmoitetaanko mulle kun tilaus on noudettavissa? Onko joku muu tilannut näin ja saitteko sähköpostia/tekstaria/postia/jotain ilmoitusta vai marssinko sinne lindexiin vaan kun 7 arkipäivää on kulunut? :)
 
TOIMITUSAIKA JA TOIMITUKSESTA ILMOITTAMINEN

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on tavallisesti noin 7 arkipäivää siitä, kun Lindex on lähettänyt asiakkaalle tilausvahvistuksen. Toimitusaika on arvio. Toimitusaika on sama riippumatta siitä, noudetaanko tuote Lindex-myymälästä vai toimitetaanko se noudettavaksi postin toimipisteestä. Toimituksen myöhästyessä merkittävästi on asiakkaalla oikeus purkaa kauppa. Lindex ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet arvioidun toimitusajan ylittämisestä. Juhlapyhien aikaan (esim. jouluaika) voivat toimitusajat olla hieman pidempiä. Jotta tilaus ehtisi varmasti perille ennen jouluaattoa, tulee tilaus tehdä viimeistään 15.12.

Lindex vastaanottaa ja toimittaa tilaukset siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat Lindexille.

Asiakkaan tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä, haluaako hän noutaa paketin Lindexin myymälästä vai haluaako hän toimituksen postin toimipisteeseen.

Kun tilaus on valmis noudettavaksi, asiakkaalle lähetetään tästä ilmoitus. Ilmoitus lähetetään asiakkaalle sähköpostitse tai mikäli asiakas on antanut matkapuhelinnumeronsa, tekstiviestillä.

Jos asiakas on ilmoittanut noutavansa tilauksen Lindexin myymälästä, tilaus tulee noutaa henkilökohtaisesti. Mukana on oltava tilausnumero sekä voimassaoleva henkilöllisyystodistus. Tilaus on noudettava 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.

Jos asiakas on ilmoittanut noutavansa tilauksen postin toimipisteestä, tilausta noudettaessa mukana on oltava voimassaoleva henkilöllisyystodistus sekä postin saapumisilmoitus tai paketin lähetystunnus. Tilaus on noudettava 14 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta.
 
"äiti kahdelle"
Monet kerrat olen tilannut ja aina on tullut sekä tekstiviesti että sähköposti-ilmoitus että tilauksen voi noutaa myymälästä. Ja toimitusajat on mun kokemuksella vaihdelleet 5-10 päivän välillä, mutta yleensä siinä menee se 7 pv. Juuri äsken laitoin taas tilauksen menemään. :)
 
"Ansu"
Onko teillekin tullut viesti, että " vahvistaaksesi tilauksen vastaa OK tähän viestiin." (tai jotenkin tuohon suuntaan) itseä epäilyttää että onko viesti varmaati lindexin kun siinä on vain numero ei lue lindex niinkuin yleensä muiden liikkeiden viestissä?
 

Yhteistyössä