lihassairaitten vanhemmat?

Meidän lapsella on todettu lihashypotonia. Lapsi on nyt 1v 3kk. Lapsi ei pysty vielä istumaan tuetta ja konttauskin on hataraa. Seisoo hetkiä tukea vasten. Jatkuvaan tehdään kokeita, jotta saataisiin selvyys tälle sairaudelle, mutta mitään diagnoosia ei ole saatu selville. Millaista lihassairautta teidän lapsella on?
 
meillä myös lihashypotoninen poika.alaraajoissa varsinkin hypotonisuutta.lähti kävelemään 1.8 kk.eli n. kk sitten kävelee sisällä ei tuetta ulkona.sisälläkin jalat menevät välillä alta.syytä ei ole vielä löydetty, ehkä perinnöllistä...
 
meillä 1v 11kk poika jolla todettu lihashypotonia.
istuu kun laittaa istumaan,mutta voi kaatua helposti, ei kävele vielä tai konttaa menee karhunkäyntiasennossa eteenpäin ja kierii.
jalat voimakkaat mutta kädet ei ja pää kovin painava jonka takia ei tuo kävely imeisesti meinaa sujua.
pojalta otettiin lihaskoepala ja sovittiin että jos menee pahemmaksi niin otetaan sitten uudestaan ja katotaan jos muutoksia. lääkkärissä käydään 1/2 v välein päiväkäynnillä ja lisäksi jos tarttee apuvälineitä.
 
hei mie en ole vanhempi, mutta nyt jo aikuisen lihassairaan miehen sisko...saa lähettää yksäriä jos haluat asiasta jotenkin keskustella tai kysellä...

odotan lasta. koska saatan olla lihassairauden kantaja, voi lapseni olla lihassairas 25 % mahdollisuudella.
 

Yhteistyössä