Lihamureke, minkä väristä valmiin kuuluu olla?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja eka kerta
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
E

eka kerta

Vieras
Tein yhteishyvän ohjeen mukaan lihamureketta jonka keskellä oli kanamunia. Mureke oli yli tunnin uunissa 200 asteessa, ja nyt kun otin sen äsken uunista niin se on väriltään vain vähän tummempi kuin se oli raakana. Ohjeen kuvassa se on kuitenkin ihan tummahkon ruskeaa. Onko toi nyt kypsä vaikka se on vaaleampi? Onko siitä jotain vaaraa jos syö raakaa mureketta?
 
Pistin sen nyt varoiksi vielä uuniin puoleksi tunniksi. Paksuus on noin miehen ranteen paksuinen tapaus.

Ja sikanaudasta tein, ohje oli näköjään paistinjauhelihasta, siitä siis väriero...
 

Yhteistyössä