libero housuvaippojen käyttäjät

  • Viestiketjun aloittaja minnamari
  • Ensimmäinen viesti
minnamari
mitä koko käytätte ja minkä kokoisella lapsella? Meillä poika on n.12kg ja ei ole mikään lihava. silti on koko 16-26kg käytössä ja rannut jää mahan kohalle ja reisiin..
 
Tarjouksista on tullut osteltua Maxi+ kokoa 2v hoikalle tytölle, jolla painoa vajaat 11 kg. Mun mielestä nuo Liberon housuvaipat falskaa usein (pienempi koko ei kyllä pitäisi pissoja lainkaan) ja siksi pidänkin Pampersin vastaavaa kokoa paljon parempana.
 
norppa75 harmaana
Meillä hoikka poika 1v 8kk, painaiskohan nyt jotain 11-12 kg, ei olla vähään aikaan punnittu. Ja käytetään ainoastaan Liberon housuvaippoja koko XL 13-20 kg.
Käytetty jo pidemmän aikaa. Esim Pampersit putoo päältä ja olen nämä todennut hyväksi. Öisin kyllä välillä falskaa, mutta saattaa johtua siitä että poika juo illalla melko paljon ja pyörii unissaan kuin hyrrä että vaippa liikkuu.
 
citrus82 harmaana
poika 1v ja tänään puntarilla 11kg ja pitkään ollaan käytetty liberon housuvaippoja kokoa 10-14kg...ja istuu ku nakutettu pojan päälle,ei falskaa ja kestää hyvin n12tuntia,siis yöllä... =)
 
Tyttö on 13kg ja tuollainen vähän pyörehkö ja just siirryttään niinhin 16-26 vaippoihin,koska ne pienemmät vuotavat jatkuvasti..Taitaakin olla viimeinen koko mitä niitä on,että toivottavasti menevät pitkään.. :whistle:
 
Hanne harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.10.2005 klo 14:25 vieras kirjoitti:
Tyttö n.9kg ja vaippakoko on 10-14kg.Ihan hyvin istuu tämä koko, edellinen 7-11kg alkoi jo puristaa vaikka tyttö tosi hoikka.
Näin myös meillä, sellasella eroavaisuudella että meidän neidin housuvaippa ei kestä yön yli vaan usein falskaa kyljistä läpi, näin ollen meillä käytetäänkin öisin normaaleja Liberon vaippoja. Halvemmaksikin tulee edes hitusen kun käyttää öisin normaaleja vaippoja... ;)
 
Häjy
Meillä istuu ihan hyvin kyllä, mutta yöllä ei omankokoisessa vaipassa riitä imukyky. Lähes päivittäin oli viime viikolla kaikki petivaatteet pesussa. Ollaan ostettu Pamperseja yöksi ja nyt pysyy sänky kuivana.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.10.2005 klo 19:58 nedra kirjoitti:
Tyttö on 13kg ja tuollainen vähän pyörehkö ja just siirryttään niinhin 16-26 vaippoihin,koska ne pienemmät vuotavat jatkuvasti..Taitaakin olla viimeinen koko mitä niitä on,että toivottavasti menevät pitkään.. :whistle:

Kyllä ne kauan mahtuu, meidän esikko 3v5kk 19kg pitää niitä vielä öisin :D
 

Yhteistyössä