lempiruoka gallup

Onona
Pirkan kermainen pussipasta on ihanaa, ja pinnalla tällä hetkellä!!
Martinan kanakorikin on hyvää, sellanen herkuttelupäivän ehdoton!
Mut ihan tavallisista ruuista tykkään kana-kasvis wokista, nakkikiusauksesta ja muusista ja kalapuikoista, tavalliset ja yksinkertaiset, on näköjään nyt "ykkösiä" =) Niin ja yleensä jonkun toisenlaittama on omaa parempaa ;)
 
äiti72
Minä oon ihan heikkona punaiseen pestokastikkeeseen. Monesti teen muulle perheelle ns."kunnon ruokaa" ja sit keitän itelleni pussillisen makaronia ja vetelen sitä pitkin päivää mikrossa lämmitettynä peston ja juustoraasteen kera. Toinen syntinen herkku on vuohenjuusto. Kotiin en sitä juurikaan osta, mut kun käyn ulkona syömässä (n.2kertaa kk:ssa), niin sillon on sitä saatava!
 
Tykkään minäki pussi pastoista(Pirkan sieni maku nro 1),jauhelihapihvit,valkosipuliperunat,kiusaukset myös.
Tyttö tykkää letuista,pinaatti ja porkkana myös.Pihvitki ja kala puikot menee kun on "syönti tuulella".
 
Kiva galluppi! Rakastamme ruoanlaittoa ja gastronomiaa yleensä.
Meidän perheessä ei syödä valmisruokaa lainkaan. Kaikki ruoka tehdään alusta loppuun itse, paitsi pasta ja raviolit. Lempiruokia ei ole, kaikki ovat hyviä. Katson vaikka tuosta viime viikon menun tähän:

Ma: Possun sisäfilenoisetit, pinaatti-perunasose, pippurikastike, höyrytetyt baby-porkkanat, vihreä salaatti, mansikka-banaani-kiwismoothie

Ti: Kana-pestolasagne, raastesalaatti, juustokakkupala + vadelmamelba

Ke: Kermainen lohikeitto, paahdettu ruisleipä, yrttilevite

To: Hirven ulkofilee, riistakastike, keitetyt siikli-perunat, puolukkainen itusalaatti, hedelmälautanen

pe: Juusto-pinaattiraviolit, yrttinen tomaatti-sienikastike, kaali-porkkanaraaste, jäätelö

Viikkolistan suunnittelu ja toteutus ovat kivaa yhdessäoloa ja kun menun suunnittelee etukäteen, tulee syötyä monipuolisemmin ja terveellisemmin. La ja su päivät jätän aina avoimiksi, jolloin voi antaa mielikuvituksen lentää!
 
Pääruokien top 3
1. Linttilaatikko
2. Sorsapata ja potut
3. Kotona tehty pitsa

Naposteltavien top 3 (jos karkkiherkkuja ei lasketa)
1. Ossi-Ukin hirvipaisti
2. Paistinkalapalat
3. Jäiset mansikat

Ja eiku jääkaapille :wave:
 
Fariha
I actually have no preblom with this. I mean, she could have gone to school, gotten a worthless degree in comparative feminist studies, walked away with six figures in debt, mooched off her parents, camped out in parks and blamed "the system" for everything.But no, she works and makes money and is happy to be doing so. Now, if only she paid her taxes it'd be grand.
 
Divyansh
Kuvauksenne terveyskeskusten asnnsakkuaiasta on lohduton. Niin lohduton, ette4 tekee mieli kysye4 koetteko heitteleve4nne helmie4 sioille? Miste4 moinen mielleyhtyme4? Yrite4tkf6 johdatella meite4 kutsumaan asiakkaita sioiksi, jotta saataisiin taas kunnon aihe ne4rke4stymiseen?Ja mike4 tuossa minun kuvauksessani nyt niin lohdutonta oli? Sekf6 tieto, ette4 potilaan tyytyme4ttf6myys terveydenhuoltoje4rjestelme4e4n kertoo joskus enemme4n potilaasta kuin terveydenhuoltoje4rjestelme4ste4? Eikf6 te4me4 ole kaikkien muiden kannalta pikemminkin ilahduttava tieto? Poliisi ja Kelakin saavat runsaasti negatiivista asiakaspalautetta, vaikka toimisivat juuri niin kuin niiden pite4e4.
 

Yhteistyössä