lempihedelmäsi?

  • Viestiketjun aloittaja Rukoilijasirkka
  • Ensimmäinen viesti
kaalipää
Alkuperäinen kirjoittaja tt ei kirj:
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Oon ihmetellyt kun oon ostanut avokaadoja, kun ne on aika kovia ja kun oon kuorinut ne ja palastellut ja siis syönyt ihan raakana.Niin miten ne on niin kamalan pistävän makuisia ja kurkku tuli jotenkin ihan kipeeksi!!
Miten ne kuuluu oikein syödä???
Kannattaa syödä kypsiä hedelmiä :saint:
Vai syötkö hedelmät aina raakoina?
No siis tarkoitin lähinnä et EN KYPSENTÄNYT NIITÄ...Varmaan tajusitkin,mut piti päästä sanomaan vai mitä?
Olet syönyt ne sitten raakana :D

Avokadon pitää olla pehmeä, eikä kuorikaan pidä olla kova..
No mutta ne on aina kaupassa ihan kivikovia... :( Pitääkö niitä sit kauan kotona pitää hyllyssä et pehmiää?
 
tt ei kirj
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Alkuperäinen kirjoittaja tt ei kirj:
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Oon ihmetellyt kun oon ostanut avokaadoja, kun ne on aika kovia ja kun oon kuorinut ne ja palastellut ja siis syönyt ihan raakana.Niin miten ne on niin kamalan pistävän makuisia ja kurkku tuli jotenkin ihan kipeeksi!!
Miten ne kuuluu oikein syödä???
Kannattaa syödä kypsiä hedelmiä :saint:
Vai syötkö hedelmät aina raakoina?
No siis tarkoitin lähinnä et EN KYPSENTÄNYT NIITÄ...Varmaan tajusitkin,mut piti päästä sanomaan vai mitä?
Olet syönyt ne sitten raakana :D

Avokadon pitää olla pehmeä, eikä kuorikaan pidä olla kova..
No mutta ne on aina kaupassa ihan kivikovia... :( Pitääkö niitä sit kauan kotona pitää hyllyssä et pehmiää?
Jos täysin kivikova, niin pöydällä menee ainakin viikon verran...
 
kaalipää
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:
Alkuperäinen kirjoittaja tt ei kirj:
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Oon ihmetellyt kun oon ostanut avokaadoja, kun ne on aika kovia ja kun oon kuorinut ne ja palastellut ja siis syönyt ihan raakana.Niin miten ne on niin kamalan pistävän makuisia ja kurkku tuli jotenkin ihan kipeeksi!!
Miten ne kuuluu oikein syödä???
Kannattaa syödä kypsiä hedelmiä :saint:
Vai syötkö hedelmät aina raakoina?
No siis tarkoitin lähinnä et EN KYPSENTÄNYT NIITÄ...Varmaan tajusitkin,mut piti päästä sanomaan vai mitä?
Olet syönyt ne sitten raakana :D

Avokadon pitää olla pehmeä, eikä kuorikaan pidä olla kova..
Ei, vaan kuten tt kommentoi: söit hedelmän RAAKANA. Kypsä avokado on pehmeä ja tummanruskea kuori.

Kypsyy pari-kolme päivää kotona.
ok..Siis tummanruskea kuori! Niissä oli ihan tummanvihreä..Ilmankos oli ihan hitopn pahoja!!! :D
 
nammmmmmm
Nektariinit ovat ihania, samoin ananas ja mango...slurps! :p Mutta tykkään myös omenista, banaaneista, appelsiineista (kunhan ei tartte itse kuoria), passionhedelmistä...
 
Rukoilijasirkka
Alkuperäinen kirjoittaja kaalipää:
Banaani on ainaskin oikeesti marja mut kyl se on kaupassakin hedelmäosastolla ;)
No, marja on hedelmä. Jolloin tomaatti=marja eli myös hedelmä. Kurkkukin on. Jokainen marja on samalla myös hedelmä, mutta jokainen hedelmä ei ole marja. (kurkku on pohjushedelmä, niinkuin vesimelonikin)
 

Yhteistyössä