Ohjeessa lukee, että pitää käyttää huoneenlämpöistä margariinia. Muuten ihan kiva, mutta kun se margariini on jääkaappikylmää ja mä haluaisin leipoa NYT.
Mä en vissiinkään voi sulattaa sitä vesihauteessa, koska silloin se melko helposti menee niin lämpimäksi, että rasva muuttuu ihan litkuksi ja se ei kai ole tarkoitus? Tai siis, onko siitä jotain haittaa, jos se rasva ei olekkaan ns.palamuodossa, vaan nesteenä?
Ja tästä päästäänkin sitten seuraavaan kysymykseen...kaupassa myydään margariiniä myös pullossa. Voiko sitä käyttää silloin, kun ohjeessa käsketään laittamaan huoneenlämpöistä margariiniä? Meinaan, että jääkaappikylmäähän sekin on, mutta eikö tuossa lähinnä ajeta takaan sitä, että se olisi koostumukseltaan pehmeää?
Tää leipominen (ja muukaan ruoanlaitto) ei vaan oo mun juttu. Ei sitten niin millään.
Mä en vissiinkään voi sulattaa sitä vesihauteessa, koska silloin se melko helposti menee niin lämpimäksi, että rasva muuttuu ihan litkuksi ja se ei kai ole tarkoitus? Tai siis, onko siitä jotain haittaa, jos se rasva ei olekkaan ns.palamuodossa, vaan nesteenä?
Ja tästä päästäänkin sitten seuraavaan kysymykseen...kaupassa myydään margariiniä myös pullossa. Voiko sitä käyttää silloin, kun ohjeessa käsketään laittamaan huoneenlämpöistä margariiniä? Meinaan, että jääkaappikylmäähän sekin on, mutta eikö tuossa lähinnä ajeta takaan sitä, että se olisi koostumukseltaan pehmeää?
Tää leipominen (ja muukaan ruoanlaitto) ei vaan oo mun juttu. Ei sitten niin millään.