leikittekö lastenne kanssa ja minkäikäisten ?

  • Viestiketjun aloittaja tutkimus
  • Ensimmäinen viesti
miet
leikitään (hassu kysymys)
vajaa 1veelle riittää et on lattialla tämän kans ja vaikka kopittelee palloa, pelleilee ...
3 ja 5 veitten poikien lempi leikki on että ÄITI On poliisi-täti ( joskus erehyin koklaa uutta varustevyötäni ja muita työkamppeita niin sen perusteella äiti on aina poliisi) ja pojat on sitten milloin mitäkin roistoja, mitkä ei kutienkaa joudu vankilaan..
tulee kyllä nyk. leikittyy liian vähän lasten kanssa...
 
Harvemmin leikin. Joskus pelaan lautapelejä esikoisen (huomenna 4 v) kanssa, tai leikin hetken kuopuksen (tammikuussa 2 v) kanssa, mutta pääasiassa nuo lapset leikkii keskenään tai kavereiden kanssa, ja hienosti leikkivätkin.
 
Kumikameli
Usein leikitään esim. kotia, jolloin lapset auttaa mua pyykkien kanssa, lajittelevat ja kantavat ainakin melkein oikeille paikoille, lakaisevat lattiaa, pyyhkivät pölyjä jne. Ruoan laitossa tykkäävät myöskin olla mukana. Ja koska tällainen ei kaikkien mielestä ole leikkiä, vaan pienten laten orjuuttamista, niin väliillä sitten leikitään oikein kunnolla, legoilla palapelejä, piirtelyä, askartelua, piiritanssia jumppaa jen. Välillä äitikin saa leikkiä hevosta ja konttia pitkin huushollia kaksi riemusta kiljuvaa tenavaa selässä :D
 
Koetin tässä taannoin mennä 3-ja 5-vuotiaan roolileikkeihin mukaan, pyysin oikein lupaa ;) 3-vuotiaani rämähti nauramaan ja tokaisi: "Äiti, eihän nyt aikuiset osaa leikkiä!"
Kyllähän noiden kanssa tulee leikittyä, enemmän kuitenkin pelaamme ja touhotamme kylillä.
 

Yhteistyössä