Lastenhoito

Hei!

Osaisiko kukaan sanoa että miten lastenhoito pitäisi järjestää?
Meidän kunta ei anna hoitajaa kotiin lapsia kolme 3v, 2v, 1v isä vuorotyössä ja äiti menee töihin klo 6.00. Kunnasta on ehdotettu päiväkotipaikkaa eli lapset pitäisi viedä klo 5.00 hoitoon. Herkkua herättää lapset aamulla 4-5 aikaan. Olisi paljon helpompi kun saisi hoitajan kotiin. Jos jollakin asiasta tietoa... olisin kiitollinen =)
 
moi

Olen kokenut itse tuon että vien lapset hoitoon aamusta klo oli vain 5.15 se oli yhtä helvettiä. Ei lapsille hyväksi sitten ne laitettiiin nukkumaan uudestaan tarhassa ja herätettiin uudestaan ja vietiin toiseen tarhaan kun vuorotyöläisten tarha oli täynnä. Lapsilla koko ajan monet eri hoitajat. Ja jos olimme ilta-vuorossa samaan aikaan niin sitten kun normaali tarha meni kiinni niin vietiin vuorotyöläisten tarhaa. Eli jos vain voit hoitaa hoidon toisella tavalla niin suosittelen.
Onnea etsimiseen.
 
Luin juuri uudesta Meidän Perhe lehdestä, että useammalle lapselle tulee halvemmaksikin palkata kotiin yksityinen hoitaja. Kelasta saa tukea, ja lisäksi verohelpotuksenkin.

Veljeni perheessä on ollut au-pair, kun lapset olivat pieniä. Olivat tyytyväisiä.
 
samaa mieltä kun Lettu. meillä au pair ja olemme tyytyväisiä. olisin ilman muuta palkanut hoitajan kotiin jos ei olis au pairia. kesällä menevät tarhaan mutta vasta kahdeksalta. vähän turhan vaativaa naperoilta alottaa päivä viideltä. ;)
 

Yhteistyössä