Lasten neurologiset tutkimukset ja muuta pohdintaa

Siis meillä poika 5-vuotta menossa lastenneurolle ja mahdollisesti osastojaksolle. Lähinnä toi osastojakso mietityttää. On meinaan eri paikkakunnalla, kuin asutaan. Mitä siellä tapahtuu ja miten käytännössä hoituu?
Pojalla jotain häikkää, on vilkas ja muuta mutta vissiin enemmän nyt epäilläään aspergeria kuin adhd:ta. Mutta mitään ei siis vielä tiedä varmaks :(
Itseä ahdistaa tää epätietoisuus ihan täysillä :'(
 
sh-opiskelija
Lopetin juuri työharjoittelun lasten neuron osastolla. Ja omat kokemukseni (ainakin tuon osaston) paikasta oli positiivinen. Osastojaksoilla olevat lapset olivat siellä päivisin ja osa myös öisin. Sai lähteä kotiin yöksi ja palata aamulla takaisin. Myös vanhemmat saivat yöpyä osastolla lasten kanssa. Päivien aikana oli lapsille suunniteltuna fysioterapeutin, puheterapeutin, psykologin, jne arvioita.
 
sh-opiskelija
Henkilökunta osastolla oli ihanaa. Osasivat olla lasten kanssa, myös vanhemmat pääsivät käymään "tauolla". Lapset saavat (tottakai) ruoan osastolla, mutta vanhemmat joutuvat käymään ostamassa tai muualla syömässä. Tuolla osastolla oli mahdollista myös vanhempien ostaa ruoka lippuja ja niillä sitten tilata ruoka osastolle ja syödä osastolla.
 
Kiitos sh-opiskelija! Kertomastasi oli paljon apua :heart:

Mielelläni kuulisin vielä kokemuksia joltakulta, kenen lapsella havaittu adhd/asperger tms. Meillä kaikki vielä vaiheessa tosiaan. On kuulemma "jännä" tapaus, mitä sitten tarkoittaakin?
 

Yhteistyössä