Lapsiperheet testaavat Pampers-vaippoja. Seuraa testiryhmän kulkua ja osallistu keskusteluun!

Pampers testiryhmään on valittu 20 pientä lasta vanhempineen. Testiryhmän osallistujille on ilmoitettu valinnasta, ja heille toimitetaan testituotteet lähipäivinä. Testiryhmä testaa Pampers Active Fit sekä Pampers Baby Dry vaippoja maaliskuun aikana.

Tässä keskusteluosiossa esitämme testaajille kysymyksiä, ja saamme kuulla testaajilta heidän kokemuksistaan ja mielipiteistään. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun ja kommentoimaan. Testaajat voivat myös laittaa itsestään pienen esittelyn tänne.
 
Testiryhmäläinen esittäytyy! :)

Elikkäs minä 22v kahden ihastuttavan pikku riiviön äiti, huselon tanskandoggi herran onnellinen "emo" ja onnellisesti naimisissa oleva vaimo olen nyt nuorimmaiseni (herra 6kk) kanssa mukana testaamassa Pampersin vaippoja.

Elämämme on välillä aikamoista hulinaa ja huisketta, liikkumista ja paikasta A paikkaan B säntäilyä. Kotona vallitsee aina välillä hallittu kaaos ja välillä taas kaikki on ihanan "harmoonisesti" järjestyksessä.

Vaippoja meidän perheessä siis tuo talon nuorin herra käyttää ja minä tai siis me vanhemmathan luonnollisesti odotamme että käytössämme olevat vaipat ovat mukavia juniorimme päällä, istuvat hyvin, pitävät kosteuden sisässään eivätkä ainakaan haudo lapsen ihoa ja ovat muutenkin ihoystävällisiä ja ennenkaikkea pysyvät napakasti kiinni tuon meidän lattiakiiturin päällä, hyvät teipit siis teippivaipoissa on aivan ehdoton. Ja toki näin naisena täytyy myöntää että onhan sen vaipan oltava myös silmää miellyttävä ;)

Testiryhmään lähdin puhtaasti hetken mielijohteesta ja koska aikaisemmin emme ole testiryhmäläisinä toimineet, kaikkea uutta on kiva kokeilla ja taas tämän jälkeen ollaan yhtä "seikkailua" rikkaampia. Pidän myös kiovasti kirjoittamisesta ja omien kokemusten ja mielipiteiden jakamisesta.

Mutta nyt tämä äiti lopettaa nämä jorinat tällä erää ja painuu vaihtamaan pojalleen eilen kotiin saapunutta testausaineistoa.

Pampersia testaillen

-ChevyMama
 
Täällä toinen testaaja. Äiti 22v ja tyttö 5kk+1vk.

Kerrankin pääsin mukaan johonkin testiryhmään ja innolla odotan jo vaippojen saapumista ja kokemusten kertomista :) Kysellä tietysti saa mitä mieleen tulee. Kerron tarkemmin kun saan vaipat kotiin :).
 
Lisää testiryhmäläisiä löytyy täältä :)

Eli, meidän reilu 4 kuukauden ikäinen neiti pääsi myös mukaan ryhmään. Neiti on perheemme ensimmäinen lapsi. Rauhallinen ja iloinen tapaus. Neiti ei ole vielä löytänyt liikkumisen saloja, joten vaipat yleensä pysyvät hyvin päällä. Hänellä on tosin melko herkkä iho. Toivomme vaipoilta ihoystävällisyyttä ja hyvää imukykyä. Imukykyä tosiaan tarvitaan, koska neiti pitää äidin virkeänä nukkumalla erittäin pitkiä yöunia :)

Itselläni ikää löytyy 24 vuotta ja mielenkiintoa vauva-arkeen liittyviin juttuihin. Pyöriihän elämä nyt täysin maidon, soseiden, vaippojen ja pienen ihmisen ympärillä ;)
Testituotteet noudamme tänään ja aloitamme testailun :)

-Sarpsa-
 
Hentturenttu 28v ja Kirppu Kakara 5 ½ kk esittäytyvät uusina Pampersin vaippojen testaajina :) Pikku Herra ei vielä kovin paljoa liiku eteen eikä taaksepäin, mutta yritys on hillitön ja ryömimään lähdetään ihan näillä näppäimillä. selälleen ja mahalleen ja navan ympäri pyöritään sitten senkin edestä :)

Tähän saakka olen käyttänyt pääasiassa kestovaippoja ja muumivaippoja sekä yövaippana Pampersia(tästä on siis jo entuudestaan kokemusta ja baby dry on ihan ykkönen yövaippana - numeroa pienempi koko on ollut tähän saakka käytössä kuin postissa tulleet). Kestovaippoja saa vaihtaa todella tiheään ( ja pyykkikone laulaa...) ja kun silmääni osui testiryhmä päätin etteipä tuosta haittaakaan ole vaikka kokeilee :)

Eilen saapuivat vaipat. Käsitin aluksi että niitä sitoutuu testaamaan seuraavat 3 viikkoa - no postissa saapuneet vaipat eivät kyllä riitä millään kolmea viikkoa, ainakin äkkiseltään näin tuntuisi. Yövaipat tosin varmaan mutta nuita Active Fit vaippoja kuitenkin vain 47. Paketissa lukee, että 12 tuntia kuivuutta niin ei kai nyt oikeasti ole tarkoitus testa vaippoja sillä periaatteella, että 12 tunnin välein vaippaa vaihdetaan :eek: ? Tuskin nyt sentään. Kovasti tykkään vaipan muuttumisesta geelimäiseksi kun sinne tulee pissaa. Ei siis turpoa tönkkänä ja paina pikku pojan veitikkaa vaan geelimäisenä hylyy ees taas vaipassa aiheuttamatta puristusta :D Olipa selitetty taitavasti :) mutta tuntuu että pissa jää hautomaan. vaikka kyllä menee pintakuivaksi hyvin pian mutta kun kokeilee niin pissa pitää "lämpönsä" melko kauan ja alkaa ahdistaa aika piakkoin tuota meidän herkkistä. Tuo meidän tenava on kyllä melko herkkis ja valittaa heti jos kaikki ei oo kohdillaan.

Kun vaippa paketteja pyörittelin huomasin että koko haitari on todella iso 7-18 kg. Olin aika yllättynyt ja kun ekan vaipan päälle puin tuntui että meidän 7 kg tenava hukkuu niihin :D Mutta hyvin tuntui kuitenkin istuvan ja ainakaan ekan vuorokauden aikana yhtään ohivuotoa ei ole tullut. Teipit tuntuu mukaville. Ja joustavat resorit on tosi pop. Minä oon vaipan vaihtajana sellainen ettei saa sitä koskaan kerralla mieleiseksi, auon ja suljen siis uudelleen ja uudelleen teippejä että on päällä just eikä melkeen :D Joustavat/palautuvat resorit ja hyvät teipit auttaa tässä kovasti :)

Vaipat haisevat mielestäni tosi pistävälle, kemikaaleille tai jollekin vastaavalle. Mies valitteli myös samaa että melko voimakas jonkun aineiden haju on vaipoissa. otinkin kaikki vaipat pois muovipaketista "tuulettumaan".

Käytättekö te noita baby dry vaippoja vain yöllä vai myös päivällä? Millaisilla vaihtoväleillä teillä vaihdetaan vaippaa?

Tällaisia siis ensi kokemuksena. Jatketaan testailua innokkaana :)
 
Tähän saakka nuorin testaajaäiti eli 20-vuotias pienen prinsessan äiti. Perheeseemme kuuluu myös isä ja valloittava vahtikoiramme kaukasianpaimenkoira. Neidillä ikää 6 kk. Neiti on kovin vilkas ja nopea liikkeissään! Lattialla pyöriskelee ja hieman liikkuu ja möngertää (vielä tuntemattomalla tavalla?) nopeasti leikkimatoltakin pois. Iho neitokaisella on pysynyt hyvänä ja nukkuu myös pitkiä yöunia.

Meille ei vaipat ole vielä tulleet eli niitä täällä odotetaan innolla! :)
 
:wave: Kiva kuulla muistakin testaajista!

Hentturenttu, meillä kanssa vaipat tuulettuu aina omassa korissaan.
Baby Dry otetaan päivällä käyttöön jos matkataan autolla pitempään tai käydään kaupoilla pyörimässä.
Vaippaa meillä vaihdetaan sitten kun se tuntuu (tai haisee) siltä että vaihdolle olis tarvetta, ulos kun ollaan lähdössä niin sinne lähdetään aina ihan kuivalla vaipalla vaikka ihan vaan yhdet pissat olisi edellisessä. Aikaa vaihtojen välillä en siis osaa sanoa mutta sopivaan tahtiin niin että koskaan ei olla "litimärkiä".

Meillä eilisestä nyt ollut vaipat käytössä ja Baby dry on yövaippana nyt testailussa. Hyvä muuten mutta tuntu/tuntuu että vaikka tuo vaippa on pintakuiva niin tosiaan hautoo ja iho on yön jälkeen kostea.
Meillä ei olla herkkä nahkaisia vaan molemmilla muksuilla on kyllä tosi hyvä iho ja "kestää" vaikka mitä niin kuitenkin nyt viime yön jäljiltä joka oli eka "testiyö" juurikin tuolla Baby Dry vaipalla oli iho aika kostea ja punoitti. Vaippa oli koko yön eli klo: 22.00-06.00 välisen ajan päällä.

Tuo Active Fit on nyt päivä käytössä ja hyvin on toiminu. On ihanan littana eikä tuu menoa häiritsevää "toppapeppua", napakka mutta kuitenkin mukavan rennon oloinen päällä.
Meillä tuo jäbä (6kk ja 2vko) liikkuu jo reippaasti tuolla lattian tasossa takaperin ja etuperin ja mikäs sen mukavampaa kun oman navan ympärillä kieppuminen (sen ympärillään se kaikki tosiaan pyörii) ja mahalta-selälleen ja toisinpäin kämpässä ympäri pyöriminen. Konttausta on kokeiltu mutta kun ne kädet ei ymmärrä että pitäs liikkua niin hermohan siinä menee jos ei heti onnistu (taitaa olla äitiinsä tullu tuossa asiassa) ja matka jonka eteenpäin pääsee jää noin 30-40 senttiin :D
Mutta muuten sitten liikkuminen kyllä onnistuu ja sitä harrastetaan koko ajan kun hereillä ollaan!

Meillä kun tuo doggi herra ihastuttaa arkea ja kun tämä juomassa käy niin sitä kuolaa sitten valuu ja kunnolla.
No äsken tuli testattua että Baby Dry kuivaa hienosti myös koiran kuolan :D Käden ulottuvilla ei muuta pyyhkimiseen käypää välinettä ollu ja jos tuota koiraa et heti vesikupilla kiinni saa niin sit saatkin kuivata joka paikasta sitä kuolaa kun sitä tosiaan tulee ja reippaasti sen jälkeen kun tuo hurttanen juomassa käy niin tsädääm, onneks oli Baby Dry vaippa käden ulottuvilla ja saatiin kuolat kuivattua ja lattiat pysy kuivana! Ei ehkä niin perinteinen vaipan käyttötarkoitus mutta "hädässä" kaikki keinot sallittaakoon ;)

Testailun iloa kaikille testaajille! =)
 
Täällä 32-vuotias suloisen pikkuherran äiti. Pojallamme on nyt ikää 6,5 kk ja hän on esikoisemme. Pikkuherra on hyväntuulinen ja kaikinpuolin tyytyväinen vauva. Vaikka vielä ei oikeastaan edetä ryömimällä, niin liikettä kyllä muuten löytyy. Selältä mennään reippaasti vatsalleen ja toisinkin päin. Puuhamatolle kun pojan laittaa, niin kohta hän on jo onnistunut matolta liikkumaan pois =)

Haimme vaipat eilen postista ja tänään niiden testaaminen on sitten aloitettu. Myös minut yllätti se että koko haitari on niin suuri, mutta tuntuu vaipat silti hyvin toimivan. Molempia vaippoja olen jo kokeillut ja jo nyt olen tykästynyt Active Fit vaippaan. Vaippa kun on mukavan ohut ja joustava, niin ei pitäisi liikkumista hankaloittaa. Aikaisemmin emme ole Pamperseja käyttäneet. Vaipat ovat myös kivan näköisiä vaikkei se vaippojen tärkein ominaisuus tietysti olekaan :)

Käytättekö te muut Baby dry vaippaa muulloinkin kuin yöllä? Ja onko noilla vaipoilla niin paljoa eroa kuitenkaan, mietein vaan että voisiko Active Fit vaippaa käyttää myös yöllä? Poikamme nukkuu jo melko kunnollisia öitä joten vaippakaan ei saisi siten ihan heti täyteen tulla.

Jatkamme testausta.
 
Sen verran tarttee muuten omia sepustuksia oikaista että herkkä nahkaisuudella tarkoitan sitten että on siis tunne herkkä mutta iho on kokoajan pysynyt muutamaa ajoittaista punoitusta lukuunottamatta ihan priimana pepussa :)

meillä jätkä nukkuu kans täysin unia (yhtään yötä tuon takia ei oo muutenkaan valvottu mutta nyt unirytmi on jo ihan omaa luokkaansa kun menee nukkumaan klo 20 ja herää syömään 6 jlkn ja jatkaa heti unia sinne 8-9 ennenkuin noustaan ylös :D ) ja tuo pampersin baby dry on ollut ihan ykkönen yövaippana! Ei tartte koskaan vaihtaa yöllä vaippa, tuli sitä pissaa sitten miten reilusti tahansa. Yhden kerran on vaippa falskannut yöllä mutta vika saattoi hyvin olla hyvinkin todennäköisesti vaipan paikoilleen laittajassa...
 
Hei vaan kaikille :)

Täällä 30v kotiäiti Keski-Suomesta. Menossa mukana ovat poika 7kk, tyttö 3v, mies sekä pari karvajalkaa.
Pojalla riittäisi menohaluja, mutta tekniikka on vielä hakusessa. Meillä siis liikutaan kierimällä ja pakki päällä. Myös konttausasennossa hytkytteleminen on kova juttu.

Meillä on tähän mennessä ollut jos jonkin merkkisiä vaippoja käytössä, mutta se suosikkimerkki ja malli vielä puuttuu. Ongelmana on lähinnä ollut se, että pojalla monet vaipat tahtovat falskata yöllä ja sitten on sänky märkänä. Pamperseista meillä on hyviä kokemuksia ja tähän mennessä ovat pitäneet parhaiten kuivana yön yli. Pamperseissa ollaan kovasti tykätty myös siitä, että istuvat hyvin pullukalle pojallemme ja ovat ihanan ohuita.

Olemme suurella innolla mukana testaamassa :)
 
Esittelyt täältäkin :wave:

Lilion (30+) ja 7-kuinen esikoispoika ilmoittautuu testiryhmään.
Vaipanvaihtovahvuuksissa myös mukana isi ja pari karvakaveria.

Testiryhmään haimme mukaan eniten ehkä mielenkiinnosta, laitokselta kotiutumisen jälkeen ollaan käytetty kestovaippoja ja koska ne on hyväksi todettu, on kertikset jääneet meillä vielä kaupan hyllylle. Eli toinenkin kestoileva testaaja täällä. Tosin kestoilusta on saatu sellainen iso hyöty, että poika pissatetaan vaipanvaihdon yhteydessä ja tovin se kakkakin on tullut jo tilauksesta, eli melko usein saan laittaa kuivan vaipan takaisin.
Toinen syy tähän oli se, että meidän pikku-ukko on perinyt vanhempiensa geenit ja on niin sanotusti läpipaska, eli tosi hoikka ja ne muutamat kertisvaipat, mitä ollaan testattu, on olleet syystä tai toisesta huonoja meidän käyttöön, joten toivon että saadaan nyt parempia kokemuksia ;)
Yhdenyhtä Pampersia ei oltu vielä testattu ennenkun eilen haettiin paketti postista ja siirrettiin kestot sivuun ja ladattiin laatikko täyteen kertsejä.
Oman haasteensa meille tuo myös se, että pikku-ukko liikkuu hurjaa vauhtia ympäri taloa ryömimällä, täällä sais olla silmät selässä ja sekin tuntuu, ettei se riitä.
Vauhtia on siis kovasti, sen lisäksi öisin hyöritään ja pyöritään sängyn pohjalla, joten se pitokyky vaipoissa tulee todella testattua.

Ihan ensimmäinen ajatus oli se, kun vaippapaketit avasin, että huh mikä haju! :$
Sitä kun on tottunut niihin hajuttomiin kestoihin, niin vaipoista tuleva tuoksahdus oli tosi vahva. No toivon että se haju vähän tasottuu, kun ovat pois paketista.
Active Fit pääsi heti testiin ja ainakin isi heti kommentoi ensimmäistä laittaessaan, että on mukavan pehmeä, ohut ja venyy kivasti verrattuna niihin, mitä meillä jossain vaiheessa oli kylävarana.
Vaipanvaihtoväleistä en osaa sanoa sen paremmin, paljonko ne pitäis olla, kun ollaan ihan noviiseja noiden kertsien kanssa :confused: mutta jotenkin se menee niin luonnollisesti meillä, että kahden, kolmen tunnin välein tulee vaihdettua ja pissatettua poika siinä samalla.
Yöt menee yhdellä vaipalla, toivottavasti jatkossa nyt myös näiden Baby Dry vaippojen kanssa, sillä ainakin eka yö testissä meni hyvin. Pitoa oli läpi yön, eli n.12h ja piti tuo vielä aamulla pikkuiset kakatkin sisällään, kun jäätiin laiskottelemaan liian pitkäks aikaa sängynpohjalle :ashamed:

Sen verran huomasin tuon Active Fitin kanssa heti, että se haiskahti ikävästi jo sen parin tunnin jälkeen, eli pissan haju tuli läpi jotenkin vahvemmin, mihin on tottunut, myös isi kommentoi samaa. Saattaa johtua siitä että olen tottunut jo vähän herkkänenäiseksi kestoillessa, kun niissä ei ole sellasta kemikaalihajua, kun kertseissä.
Ainaki nyt näin yhden päivän kokemuksella voin sanoa, että tosiaan molemmat vaipat on mukavan joustavia ja istuu napakasti myös herra rimppakintulle, eli jatkamme testailua mielenkiinnolla :)
 
Mukava että toinenkin kestoilija on täällä testailijana :)

Mutta tuosta hajusta nyt vielä sen verran että kaikki kertsit ei haise. Itse asiassa Pampers on ainoa mikä omaan nokkaani on ottanut (ja vieläpä tosi raakasti). meillä siis aloitettiin kertseillä kunt ultiin laitokselta kotiin ja siirryttiin kestoihin sitten paitsi yökäytössä on ollut kokoajan kertiksiä. Eihän se haju niin toisaalta haittaa, kovasti vaan mietityttää että mikä siinä haisee, että jos ne on kemikaaleja niin voiko niistä olla haittaa vauvalle??! Hmmm. Itse testaaja painuikin jo unilandiaan...

(Hentturenttu taas äänessä :D)
 
Hei kaikille!

Täällä vaippatestailee pikkumies 4kk ja tietenki äiti ja isi myös :) Itsellä ikää 22 ja asustelemme pääkaupunki seudulla.

Meillä vaippoja kuluu ihan mukavaan tahtiin pikkumiehen sekä isosiskon 1v 6kk toimesta. Ja muutenki äitillä kyllä hommaa riittää noiden kahden pienen kanssa! :)

Mutta kiva olla mukana testailemassa, vaikkakin ollaan näitäkin vaippoja hyvällä kokemuksella esikoisen kanssa jo testailtu, toivotaan että toimii nytkin yhtä hyvin

Meidän vaipat odottaa vielä postissa noutoa mutta eiköhän saada huomenna ne jo kehiin ;)
 
Pampersin vaipat on tosiaan siitä hyviä että eivät meillä useinkaan öisinkään mene läpi! (siis päivällä)?!:D Nyt on kiva testata voisiko noista vaipoista olla siihen apua, vai onko lasti vaan niin iso että sitä ei vaipat pitele :D JA sen kyllä oon huomannu että jos body on yhtään liian tiukka niin tahtoo puristaa jotenki vaippaa niin että kakka tulee selän puolelta yli... Mutta tosiaan tätä "ongelmaa" ei ykkösen kanssa ollut koskaan, en tiiä mistä johtuu :D
 
Täällä yksi nuori mamma ja vaippojen testaajana toimii nyt 8kk-ikäinen Lilja-tyttö. :wave:
Vaippoja ei ole vielä postissa kuulunut, mutta kirjoittelen sitten käyttökokemuksia, kun on päästy vaipanvaihdon makuun.
 
Nyt on ensimmäinen yö testivaipan kanssa takana ja olen erittäin positiivisesti yllättynyt. Yleensä meillä on ollut yövaippa kokoa 5, kun pienemmissä ei imu meinaa riittää. Suhtauduinkin aika skeptisesti uusiin vaippoihin, mutta tällä kertaa ei tarvinnut pettyä. Pampers Baby Dry koossa 4 riitti koko yöksi eikä ollut falskannut lainkaan. Hienoa!
 
Ensimmäinen yö takana Pampers Baby Dry vaipalla. Poika nukkui noin 10 tuntia ja vaippa vaihdettiin vasta aamulla vauvan herätessä. Vaippa ei ollut falskannut mistään vaikka sinne oli jossain vaiheessa kakkakin tullut. Vauva heräsi hyväntuulisena, kuten yleensäkin.

Vaippojen voimakas haju vaan mietityttää. Aina olemme kertakäyttövaippoja käyttäneet ja ennen emme ole moista huomanneet taikka haistaneet : / Muutoin vaikuttaa hyvälle.
 
Täällä kanssa yksi testaaja. Poika 4kk ja itse 25 vuotta, savosta päin. Poika ei vielä liiku ja vaippoina ollaan käytetty liberoja koska yleensä meillä on nuo pampersit sattunut vuotamaan yli, varsinkin öisin. Saa nähdä miten nyt käy.
 
Testiryhmäläinen ilmoittautuu!

Nimimerkin takaa löytyy kohta kolmekymppinen reilu 7 kuukauden ikäisen tyttölapsen äiti. Tyttö on kova menemään, konttaa ja ryömii, sekä nousee tukea vasten seisomaan. Ottaa myös tuen kanssa itsenäisesti askelia. Meno päällä koko ajan. Vaipan tarvitsee siis olla tukeva ja hyvälaatuinen, ei saa puristaa, eikä tehdä oloa epämukavaksi.

Lähdin testiryhmään mukaan mielenkiinnosta tuotetta kohtaa, lisäksi toivon löytäväni hyvän yövaipan. Ja koska lapsi on eläväinen, on vaipan tosissaan istuttava hyvin, sekä pidettävä lapsi kuivana. Lapsi kulkee mukana monessa, äidin koiraharrastuksissa, kauppakeskuksissa, koiralenkeillä yms. Ilolla siis testaamaan!
 
Meillä ollaan nyt pari päivää käytetty baby dry -vaippoja päiväsaikaan. Jos vaikka ensi yöksi uskaltaisin laittaa ja testata miten vaippa kestää 12 tunnin yöunia.. Päivisin imukyky on ollut riittoisa, tosin vaihtoväli on päivisin jotakin 0,5 - 5 tunnin väliltä :)
Meidän neidillä on ihanat "vauvamakkarat" jaloissa :D Nivuset tuntuvat kosteilta vaipanvaihdon yhteydessä. Ilmakylpyä vain runsaasti, ettei tule hautumia.
Muuten vaipat ovat tuntuneet hyviltä. Vaipan saa helposti oikealle paikalle, eikä vaippa valu :)
Jatketaan täälläkin testailua :)
 
Täällä ollaan nyt testailtu vaippoja tänään ja viime yönä. Aluksi huomasin kanssa sen hajun mikä pöllähti kun paketin avasi. Laitoin vaipat kuitenkin tuulettumaan niin ei haise enää nii pahalta :).

Ensin active-fit: Vaipat on tosi kivannäköisiä ja -värisiä. Tuntui kädessä pehmeältä ja istui hyvin vauvan päällä. Ainakin ensimmäisenä päivänä ei ole falskannut vaikka on pöyritty kovastikkin :).

Baby dry- vaipan laitoin yöksi. Tyttö kävi nukkumaan klo 21 ja heräsi klo 7. En vaihtanut vaippaa ollenkaan yöllä ja silti pissat eivät olleet tulleet läpi. Vaikea oikeastaan kertoa muuta näin yhden yön jälkeen..

Jatkan testailua :).
 
Heissan!

Täällä vaippoja testailee perheen iltatähti, 8 kk ikäinen eläväinen ja liikkuvainen poika.

Eilen haimme vaipat postissa, ja Baby Dry pääsi samantien koekäyttöön yöksi. Poika on ollut kipeänä, ja syönyt huonosti. Öisin juo nälkäänsä maitoa, viime yönäkin yli 4 dl, mutta ihme kyllä vaippa ei pettänyt. Olihan se täynnä, aivan täpötäynnä, mutta piti pissat sisällään kello 19.30-7 välisen ajan. Pintakuiva ei enää ollut mutta ei se haittaa.

Pistävä kemikaalin tuoksu on asia, joka näissä vaipoissa häiritsee myös minua. Olen herkkänenäinen, ja koko makuuhuone tuntui viime yönä haisevan vaipalle. En ole tuulettanut vaippoja, pitääkin kokeilla sitä!

Active fit-vaippa oli tänään päivällä koekäytössä, ja hyvin se tuntui joustavan kun poika konttasi, ryömi, köllötteli kyljellään, kääntyili, pyöri, istui, yritti nousta ylös. Ilmeisen hyvä vaippa liikkuvalle lapselle.

Poikamme on aika pitkää ja hoikkaa mallia, ja neloskoon vaipat ovat aavistuksen liian suuria ehkäpä...neloskokoa kuitenkin tilasimme ja saimme, ja kolmoskoko ei varmaan olisikaan enää sopiva. Teipit pitävät kuitenkin hyvin vaikka ne laittaa hieman päällekkäin, eivätkä vaipat roiku päällä tai päästä pissoja läpi, joten koko ei ole ongelma.

Tähän asti olemme käyttäneet pääasiassa Lidlin Toujours-teippivaippoja sekä housuvaippoja, sekä kestovaippoja pojan ollessa pienempi. Pampersia ollaan käytetty vain satunnaisesti kun esim. neuvolasta antoivat muutaman näytevaipan. Nyt kokeillaan sitten oikein kunnolla niitä :)
 
Yksi uusi testeri ilmoittautuu rivistöön!

Täällä ilostuttaa 28 vuotiasta äitiä aurinkoinen ja veikeä 4,5kk esikois tyttö jonka kanssa ollaan jo toista päivää testailtu vaippoja. Tytöllä menohaluja riittää vaikka taidot ei ihan vielä riitäkään... Isän kanssa ne kilpaa päristelee, justiinsa oppi alkuviikosta kääntymään massulle ja kova on ollut potkuttamaan siitä asti kun jalkansa keksi... siis tyttö, ei iskä!

Mielenkiinnosta lähettiin mukaan testailemaan vaippoja ja ainakin tähän mennessä ollaan iloisesti yllättyneitä vaippojen kuivuudesta. Toi poskionteloihin pureutuva haju tuli myös täällä yllätyksenä mutta on melkeinpä hävinnyt jo tässä vaiheessa (paketit avattiin siis keskiviikkona). Hetkittäin on tuntunut myös että sama pöllähdys käy nenään kun vaippaan tulee tavaraa... tosi koetukselle ei ole vielä joutunut että kuinka kestää maitokakan...

Aluksi jännitti et miten käy Pampperssien kanssa kun tähän asti menty Liberoilla ja ne on toiminut hienosti... ei siis pamppersseja laitosajan jälkeen ollut käytössä. Babyt on mun mielestä ainakin ohkasempia mikä oli positiivinen yllätys mutta niissä on totuttua leveämpi haaraosa ja aluks tuntu et haittaa jotenkin tytön jalkoja mutta taisi olla äitin mielikuvituksen tuotetta :) saattaa myös johtua aikaisempaa isommasta vaippa koosta.
Aika reilulla paino haitarilla vaippa, on tuntunut että Baby Dry vaipat on reilun kokosia meidän 7,5 kiloselle typylle ja tuntuu että jää jalanympärykset löysälle mutta toistaiseksi ollaan vuodoilta vältytty. Teipeissä hyvä pito ja jousto kun monesti asetellaan että on just eikä melkein ja reilusti menee päällekkäin massun päälle eli hyvä että tarttuvat myös toistensa päälle! Lieneekö muillakin näin vai onko meillä vaan hintelä likka :confused:

Unia tuo vetelee 21-07 enkä siinä välissä ole vaihtanut vaippoja kun itekin umpi unessa koko yön... zzzz... toisinaan herää yöllä tankkaamaan, aamulla ei heti vaihdeta vaippaa kun kova hinku rinnalle, toistaiseksi ollaan menty täysimetyksellä ja reklamaatio on välitön jos meinaa jotain muuta alkaa tekemään kun toista syöttämään joten meillä iltajuttujen ja aamun vaipanvaihdon väliksi kyllä on tullut noin 11-12 tuntia. Ääri rajoilla mennään :stick: silti kuivan oloinen vaikkei pinta kuiva vielä aamulla.

Painaumia ja punoitusta ei ole ollut havaittavissa joten iloinen ylläri on ollut kokeilu tähän mennessä, kaksi päivää siis vasta menty joten innolla odotan jatkoa!
 
Active fit-vaippa sai meillä mieheltä kehuja helpon laitettavuuden takia ja, kun tähän asti ollaan käytetty Liberoa niin taitaa vaihtua kyllä vaippa Pamperssiksi helppouden ja mukavuuden myötä! Vaippa on myös mukavan ohut ja neitikin tykkää!

Baby dry-vaippaa ei meinaa millää saada kohdilleen (nim. tarkka vaipanvaihtaja) ja niistä kyllä tulee tosi imelä haju, oli vaippa sitten kuiva tai märkä...

Tähän asti kumpikaan vaipoista ei ole valskannut, vaikka yön pituus meilläkin n.10 h. Päivisin kakatkin pysyy paremmin vaipassa kuin Liberon-vaipoilla, mitä meillä viimeksi oli. Testaus jatkuu.... :)
 

Yhteistyössä