Lapsi pois päiväkodista 2kuukaudeksi. Miten menee maksu?

Meillä olis mahdollista pitää lapset pois pk:sta kesä- ja heinäkuu. No heinäkuu on ilmainen tietenki kun päiväkotikin on kiinni, mutta kun miten kesäkuu. Eskarilaisen sopimushan voitais sanoa irti jo kesäkuusta ilman mitään sen kummempaa, mutta meneekö pienemmästä maksu vaikka ei yhtään päivää kesäkuussa siellä olis?

Ja tarkoitus on kysellä sieltä paivähoidostaki tätä ens viikolla, mutta jos jollain olis tietoa jo nyt niin olisin kiitollinen. :flower:
 
päiväkotitäti
Menee pienemmästä puolen kuun maksu ellei kaupungissanne ole käytössä maksuttomien kesälomakuukausien palvelua. Joissain kaupungeissa kesä-heinä- ja elokuu ovat maksuttomia, jos lapsi ei tarvitse päivähoitoa kyseisenä aikana!
 
v
Alkuperäinen kirjoittaja Sinterella:
Oulussa asutaan.
Meillä sama juttu. Poika on päiväkodista pois kesä- ja heinäkuun ja ei mene maksua siltä ajalta. Oulusta ollaan myös. Katoppa päivähoidon sivuilta kohdasta ajankohtaista päivähoidossa, sieltä löytyy tietoa :)
 
n
Mikäli perheet järjestävät lapsensa hoidon itse 1.6. - 31.8.2010 välisenä aikana vähintään 6 viikkoa yhtäjaksoisesti, ei lapsen yhtäjaksoisen poissaolon ajalta peritä päivähoitomaksua. (STL 20.3.2003 § 49).

Maksuhyvitys koskee päiväkotihoidossa ja perhepäivähoidossa olevia lapsia.
ja linkkihttp://www.ouka.fi/sote/paivahoito/ajankohtaista.htm
 

Yhteistyössä