lapsi allerginen hyönteisten pistoille

Onko kokemusta lapsen allergiasta hyönteisten pistoille? Vinkkejä, keinoja tms. lääkitystä mikä on teillä auttanut.
Vaatetuksella jonkun verran voin vaikuttaa, tällä hetkellä ikää alkaa olla jo sen verran et vaatteet riisuuntuvat jo itseltä.
Onko jotain hyönteismyrkkyä mikä olis tehokasta ja voisi käyttää alle 3 vuotiaalle?
Meillä tulee ihan mahdottomia patteja, tällä hetkellä itikan ja mäkärän pistosta, silmä muurautuu umpeen. tms.
 
Kehottaisin hakemaan lääkäriltä reseptin antihistamiiniin eli esim. nestemäiseen Zyrteciin. Se vähentää allergista reaktiota ja kutinaa. Siskon lapsi on tosi allerginen pistoille ja jotta pahimpaan ötökkäaikaan elämä ei olisi jatkuvaa kutinaa niin hän antaa lääkärin suosituksesta Zyrtecia päivittäin.
Näyttäs Off:lta löytyvän lapsille tarkoitettu hyttyssuihke:
http://www.transmeri.fi/index.phtml?s=226 --> kylläkin tuota saa alle 3v suihkuttaa vain vaatteisiin.
 
Prinsessan aarre
Mä en osaa hoitokeinoa neuvoa.

Mut meiän neiti oli vielä viime kesänä ihan hirmu allerginen hyttysenpistoille. Tai siis sille tuli aina sellaisia vähintään 2 euron kolikon kokoisia patteja hyttysenpistoista. Kortisonia laapin aina ja se vähensi kutinaa ihan kivasti. Olisi varmaan ollut paikallaan hankkia jotain antihistamiinia tytölle..

Nyt tänä vuonna ei reagoi enää sen kummemmin kuin kukaan muukaan. Patit on ihan normikokoisia, joten viime kesän siedätyshoito vissiin tehosi.. :ashamed:
 
Meillä tytölle allergialääkäri määrännyt kortisonitabletteja annettavaksi kun hyttynen pistää. Syö kesät myös antihistamiinia kun on siitepölyille allerginen. Ne eivät kuitenkaan yksistään riitä, vaan hyttysen piston jälkeen annetaan parina päivänä myös kortisonitabletteja, koska reaktio on niin voimakas.
 
no nyt on käyty lääkäris ja saatiin aureus kielelle sulavat tabletit, niitä pitää antaa joka päivä, sit on myös tippoja mut ne on miedompia voi antaa tarvittaessa. Antibiotti kuurin määräs kun olivat jo tulehtuneet ja samoin voidetta kutinaan. Voin käydä kattoon merkit jos jotain kiinnostaa olivat sen verran outoja etten tähän hätään muista niiden nimiä.
Miten toi kortisonitabletti, voiko sitä määrätä minkä ikäiselle? kysyi mut ei kuulemma vielä meille, sillä ikää on alle 3 v.
Minä pyrin saamaan kaikesta reseptin jos vaan mahdollista, sillä haen vakuutuksesta rahat sit pois.... =)
 

Yhteistyössä