Lapsettomuushoidoista plussaan kesä/syksy 2013

Jotain vanhoja ketjuja löysin missä ihmiset jo viime metreillä raskaana, mutta olisi kiva vaihtaa ajatuksia nyt kesällä ja syksyllä plussanneiden kanssa :)

Meillä tärppäsi ensimmäisen IVF:n ensimmäinen tuoresiirto ja vieläkin todella epäuskoisena täällä ollaan, vaikka viikkoja pitäisi olla jo 8+ ja varhaisultrassa käyty tsekkaamassa, että syke on ja oikeassa paikassa.

Toivottavasti löytyy muitakin hoidoista plussanneita :)

Muruli 8+2
 
:wave:

Hoidoissa ehdittiin olla 2½ vuotta kesätauko mukaan lukien. Lasta toivottu melkein neljä vuotta. Luomuihmeplussa kesätauon päätteeksi, juuri kun olin varaamassa aikaa suunnittelukäynnille hoitojen jatkamiseksi. :heart: Varhaisultran mukaan rv8+1. Pelottaa ihan hirveästi, varsinkin kun tihkuilu on säikytellyt. Seuraavaan ultraan vajaa kolme viikkoa. Sitten selviää onko pikkuinen vielä hengissä vai täytyykö palata takaisin hoitoihin.
 
Meillä tärppäsi ensimmäisen hoitokierroksen tuoresiirrosta kesäkuussa. Nyt viikkoja 16+1. Epätodellinen olo kesti pitkään, nyt, kun mahan muoto on alkanut hiukan muuttua, alkaa tuntua todellisemmalta... ;)
 
Heips,

Ollaan yritetty lasta enemmän ja vähemmän tässä vuosien varrella eikä yhtään raskautta alkanut luomusti. Hoitoihin lähtöä lykättiin aina eteenpäin kun ei kukaan ollut todennut kummassakaan mitään vikaa ja toivottiin kovasti luomutärppiä. Heinäkuussa otettiin sitten härkää sarvista ja lähdettiin ensimmäiseen inseminaatioon julkiselle, josta nyt sitten plussa saatiin.

LA 7.5. ja eilen käytiin varhaisultrassa; löytyi yksi pieni papana, jonka sydän sykki kovasti! :) Ensimmäiseen raskaustestiin sain dpo 13 haalean plussan enkä meinannut uskoa sitä todeksi ja testejä tulikin tehtyä aika monta. :D Clearbluen digitaaliseen kun saimme tekstin: raskaana 1-2, niin uskoimme sen olevan totta. Onnellisuutta tosin varjosti pelko kohdunulkoisesta ja tuulimunasta mutta eilisen jälkeen uskallan jo iloita tästä pienokaisesta, joka toivottavasti pysyy kyydissä loppuun asti. :heart:

Tähtisilmä ja papana 7+4
 
Onnittelut plussista kaikille! :)

Itsellä on seuraavaan ultraan hieman yli viikko. Varasin ylimääräisen, jotta pysyn jotenkin järjissäni. Vaikka eipä se ultra sinällään mitään muuta, mutta haluan kuitenkin tietää onko kaikki ok. Itsellä ei juurikaan ole ollut oireita, tai ne on ollut todella vaihtelevia. Nyt on taas "oireeton" kausi. Kauhea flunssa päällä ja pitänyt miettinyt miettiä, että mitä lääkitystä sitä oikein uskaltaa käyttää.

Odottelen kanssa tuota mahan tuloa, niin alkaisi tuntua vähän todellisemmalta tämä :) Toivon, että jossain vaiheessa pystyisi hiukan enemmän nautiskelemaan tästä, eikä olemaan niin huolissaan. Ehkä sen 12 rv jälkeen helpottaa!

Onko teillä muilla ollut millaisia raskausoireita?
 
Muruli, tässä osoitteessa ei ole oireita pahemmin ollut. Viime päivinä olen havainnut huimausta ja heikkoa oloa mutta mistään pahoinvoinnista ei ole ollut kyse. Satunnaisia äklötysoloja on kyllä ollut mutta ei sen kummempaa.. Rinnat ovat myös turvonneet ja arat. Ja se väsymys.. :| Pääasiassa kuitenkin kohdun kasvukivut kertovat minulle, että jotain on tapahtumassa. Rauhallisin mielin huomenna ensimmäiseen neuvolaan! :)
 
Tähtisilmä*lle hyvää ensimmäistä neuvolakäyntiä! :)

Huomasin, että täällä on kuin onkin jo hoidoista plussanneiden ketju, missä on ihan alkumetreillä oleviakin mukana. Sinne siis! :)

Löytyy nimellä: Clomittarien plussaketju (lapsettomuushoidoista plussanneet)
 

Yhteistyössä