• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Lapsettomuushoidoissa olevat

Ekalla letrokierrolla mun ovis oli jo kp 11, seuraavassa kp 13 ja kolmannessa kp 15. Onko kukaan kuullut, että letroilla ovis siirtyisi kierto toisensa perään myöhemmäs? Ennen kolmatta pidin vielä kuukauden taukoa, jolloin ovis oli normaaliin/lääkkeettömään tapaan kp 13-14.
 
Täällä siirryttiin uuteen kiertoon, kun vuoto alkoi dpo 18 Cyclogestin läpi. Tänään oli virallinen testipäivä ja oli tarkoitus ottaa verikoe, mutta todettiin se tässä kohtaa tarpeettomaksi. Menen huomenna jälkitarkastukseen ja katsotaan onko kroppa toipunut riittävästi tekemään PAS jo tähän kiertoon vai pidetäänkö välikierto.
 
  • Surullinen
Reactions: Tyyn3 ja haaveillen
Täällä täl hetkel vaa toivois, että aika menis nopeasti. Tää kierto on nyt vähä kysymysmerkki ovulaation suhtee. Toive ois vaa nopeasti päästä uuteen kiertoon, jotta pääsis ilmoittautumaan hoitoon. Pelottaa kuiteki, että tästä tulee pitkä kierto, jos ovista ei tapahtunut. Jos ovis ois tapahtunut, niin nyt ois dpo 7, eikä vielä ainakaa tiputtele, niin kuin edellisessä kierrossa.
 

Yhteistyössä