Lapsettomuushoidoissa olevat

Oli kuiteki aika lähellä, että oisin päässy alottaa hoidot ja tästä kierrosta. Eile tuli se miehen nikotiinitestin tulos ja soitin heti polille, voisiko mitenkää alottaa hoitoja tai letroja jo tässä kierrossa. Muute ois onnistunut, mutta letrojen syönnin takia pitäs ultrata kp 10-12 ja noi päivät osu just pe-su ja vaan pe poli on auki, mut kaikki lääkärit oli jo varattuina. Eli tää kierto menee nyt hukkaa, tulee kyl pitkä kierto odottaa.
 
Täällä kans kierto hukkaan, en saanut ovista kiinni testeillä (nyt kp15, vaikka letrokierto). Oletettavasti se oli kuitenkin viikonloppuna, joten olis mennyt hukkaan joka tapauksessa (tokihan omia yrityksiä oli jopa 5 viikon aikana). Oletettavasti myös lokakuun ovis on viikonloppuna... Nyt odottelen, että Oura näyttäisi kohonneita lämpöjä, että voisi lopettaa tikuttelun ja sänkypuuhat. Oon kyllä jo niin tympiintynyt tähän touhuun ja ehdotin puolisollekin, että jos vaan lopetettais yrittäminen. Kaiken lisäksi koko syksy on yhtä sairastelua, juuri kun edellisestä flunssasta toivuin, alkaa seuraava jo tuntua kropassa. Ei ihme että oviksen tulossa kestää ja ettei kroppa jaksa aloittaa uutta raskasta vaihetta.

Tulipa positiivinen viesti pienen foorumitauon jälkeen taas 😆 Jos jotain positiivista, niin muut asiat kiinnostaa tällä hetkellä enemmän kuin tämä pieni projekti.
 
Viimeksi muokattu:
  • Surullinen
Reactions: RLiisukka

Yhteistyössä