lapseni kuumeessa ..

  • Viestiketjun aloittaja virpipe
  • Ensimmäinen viesti
virpipe
KIItän jo heti jos vastaat.mun1½poika sai viikko sitten korvatulehdukseen kuurin,ja nyt kuitenkin eilen illalla nousi kuume 39:ään.annoin panadolia;ei mitään vaikutusta,mutt sitten kävin apteekista hakee Buranaa ja kuume laski. siin en käsitä miks tulehduskipu lääke auttoi?Varaan kyllä heti huomen aamulla lääkäriin ajan kuitenkin jokatapauksiessa...
 
vauva 05
meillä pojalla oli viikko sitten kuumetta ja flunssaa, ei ollu korvatulehusta, nyt kävin taas lekurilla kun tuli kuume, ei taaskaan korvatulehusta.yöt levottomia, tuntuu et kuumetta useesti
 
piipii
Meidän tasan 1 v. on ollut viimeaikoina jatkuvasti kuumeessa, tai muuten kipeenä: on ollut korvatulehdusta, ahtauttavaa keuhkoputkentulehdusta, ja vaikka mitä. Yksi korvatulehduksista ei aiheuttanut kuumetta lainkaan, ja sitten taas kuumetta oli ilman mitään näkyvää syytä. Välillä ei meilläkään se panadol laskenut kuumetta, ja ibuprofeeni tehosi. Tiedä tuota sitten. Kysyppä lääkäriltä.
 
Burana ja muut tulehduskipulääkkeet alentavat kuumetta paremmin kuin panadol. panadol on enemminkin kipulääke, mutta sitä suositellaan lapsille useimmin(alentaa myös kuumetta muttei yhtä tehokkaasti). Nykyään on kuitenkin jopa burana-suppoja vauvoille.

Apteekista saa sellaisen esitteen jossa kerrotaan lasten kipulääkkeistä ja niiden vaikutuksista - kannessa on muistaakseni norsupuvussa olevan lapsen kuva.
 

Yhteistyössä