Lapseni ei syö mitään ruskeaa...

  • Viestiketjun aloittaja harmaanana
  • Ensimmäinen viesti
harmaanana
Siis ihan kaikki herkutkin, jotka vaan on väriltään ruskeita, jättää syömättä. Suklaavanukkaat (vaaleat kelpaa), keksit, karkit, kaakao, jopa suklaahiput keksissä. Aika huvittavaa, ja terveellistäkin.
Poikkeuksena on sukulaku ja pääsiäismunat, jotka kyllä kelpaa.
:D
 
AIKALAILLA SAMANLAINEN HASSU SYSTEEMI MEILLÄ.LAPSI EI SYÖ MITÄÄN LÖYSÄÄ;KIISSELIT,VANUKKAAT,JUGURTIT,HILLOT,TÄYTTEET PULLISSA JA KEKSEISSÄ,PILTIT...EHKÄPÄ TEILLÄ EI VAIN UPPOA MIKÄÄN RUSKEA,EHKÄ MYÖHEMMIN.KUNPA TIETÄIS MIKÄ NIISSÄ ON NIIN VASTENMIELISTÄ:)
 
ennakkoluuluoiset
Tällä tavalla ihmiskunta on säilynyt hengissä näihin päiviin saakka, emme ole kuolleet sukupuuttoon syömällä epämääräisen näköistä ruokaa, josta ei tiedä onko se turvallista vai ei.

Lapsen ennakkoluulot perustuvat siis biologiaan. Vierasta tai kummallisen näköistä ruokaa karsastetaan aivan kuten esi-isämmekin tekivät, koska sehän voi olla myrkyllistä, pilaantunutta tai muuten vaan syötäväksi kelpaamatonta ja johtaa kuolemaan. :p

 
hei! meillä ihan sama juttu, ei mitään ruskeeta. Ja meillä on nirppanokka pojan kolli joka ei syö mitään, minkäänlaista lihaa. ei missään muodossa. Kun meen seuraavan kerran neuvolaan likan kanssa niin pitää kysyy neuvoja. semppiä sulle :) :hug: :flower:
 

Yhteistyössä