Lapsen synttärit, kutsuisitko 4 lasta vai mitä tekisit?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Lapsen synttärit peruuntuivat viime vuonna kokonaan joten on odottanut tämän vuoden synttäreitä aivan älyttömästi. Viime vuonna piti olla ensimmäiset kaverisynttärit. Nyt lapsi täyttää 8 ja kutsut on kirjoitettu valmiiksi mutta ei ole vielä ehditty viedä kavereille.
Lapselle on muodostunut ekan luokan aikana aika tiivis kaveriporukka neljän tytön kesken. Aikaisemmin ajattelin, että voi hyvin kutsua neljä vierasta luokaltaan koska kumminkin näkevät koulussa. Nyt kun on tuo kokoontumisrajoitus kuudelle hengelle niin vueraita kai täytyisi rankata kolmeen :(

Tuntuisi aika tylsältä olla kutsumatta yksi. Harmittaisi siirtää synttäreitä koska me vanhemmat emme vielä tiedä miten saamme töistä vapaata seuraavina viikonloppuina tuo synttäriviikonloppu on toivottu vapaalsi ja toiveet on täytynyt meillä tehdä jo kesäkuun alkuun asti.

miten olisi järkevää tehdä? Siirtää synttäreitä vai olla kutsumatta yhtä? Lähiopetuksessahan lapset ovat eli he kyllä näkevät päiviitäin mutta silti tuo kuuden hengen kokoontumisrajoitus yltyyy eikä kotona ole mahdollisuutta pitää 2 m turvavälejä.
 
Jaa häh?

Jos vieraita on neljä ja sit on synttärisankari niin sehän on viisi.

Laitat kaiken valmiiksi ja vieraat pysyvät eteinen.keittiö-akselilla ja muut teidän perheestä pysyvöt olohuoneessa pippaloiden ajan. Ei kukaan kuitenkaan halua että vanhemmat siinä juhlahumussa edessä palloilevat.
 
vierailija
Ei niin kauas voi synttäreitä siirtää, ei ne enää olisi mitkään synttärit.
Syntymäpäivät, rippijuhlat, nimipäivät, joulut.. ovat kaikki tietyntyyppisten ihmisten pätemistä varten. Meillä ei vietetty lasten tai muidenkaan syntymäpäiviä, ylioppilasjuhlia.... ja miksikö no siksi että lapset eivät itse halunneet. Eivät edelleenkään harrasta juhlia ei edes tohtorin väitöksen jälkeen kun ei kuulemma voisi vähempää kiinnostaa.
 

Yhteistyössä