lapsen paras lahja (sukupuoli ja ikä mukaan)

  • Viestiketjun aloittaja nassu
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Kifa:
Omia ei ole mutta 4-v. sukulaispoika oli ihan myyty Oppi&Ilo -sarjan Ihmevekotin-pelistä. On juuri innostunut laskemisesta kovasti ja nopan ja pelilaudan ruutujen laskeminen on juuri nyt ihan in. Niitä tehtäväkortteja ei vielä käytetty, niillä saa lisävaikeutta mukaan sitten myöhemmin. Omia lautapelejä ei vielä omista entuudestaan kun on ajateltu että on niin pieni että hukkaa kumminkin osat, vaan kovin tarkastipa tuo näytti pitävän huolen uudesta lelustaan ja kaikki osat menivät ihan oikeille paikoilleen laatikkoon pelierän jälkeen.
Meillekin tuli tuo peli ja tänään jo kokeiltiin vähän aikaa pelata. Tosin vajaa 4-vee ei jaksanut keskittyä kauhean pitkään. Tykkäsi kylläkin niistä mutteri-korteista =)
 
...
tyttö 2v 10kk brion ponyrattaat ja hello kitty popup teltta :)
poika 4v 2kk tais tykätä kaikista =)

Tytön mielestä kyllä kaikki taisi olla kivaa.Jopa villasukat <3
Lapsille taisi kuitenkin hienointa joulussa olla aatto isän ja tämän vaimokkeen ja mamman,papan ja kummien kanssa.Nyt joulupäivä vietetään miehen lasten ja mun lasten kanssa.Eli yhdessä olo <3 kaikilla hauskaa <3
 
poika 2v2kk kitara, imuri ja nukke
tyttö 3v8kk prinsessavaunut, barbi+ ken, uudet leikkiruuat, hello kitty talo
nämä oli ainakin eilisen illan hitit!!tänään ovat ehtineet jo iskän kanssa varmaan legoja yms jo rakentelemaan ja muumitietokoneeseen paremmin tutustumaan!

molemmat ovat myös tod. ihastuneita uusiin hiiritossuihinsa

meillä lapset sai tosi paljon paketteja, mutta tyttö jaksoi jokaisesta innostua avatessaan yhtä paljon oli siellä sitten lelu tai villasukat!
Totesi vielä "kyllä mä sain kaikkea ihanaa" <3
 
onnekas
tyttö 3v:muskettisoturibarbi
tyttö 6v:muskettisoturibarbi myös...tuntuu että muut lahjat olivat ihan toisarvoisia...noilla ovat leikkineet ihan koko illan,unikavereinakin olivat ja aamulla leikki jatkui :)
 
Tyttö 4v4kk tykkäs eniten Mikki Hiiren lentokoneesta :D
Tyttö 8v5kk tykkäs kampauspäästä eniten.
Tyttö 10v3kk tykkäs eniten meikeistä(ostin ihan laatumeikkejä lahjaksi).
Tyttö 1kk ei paljon välittänyt mistään :D
 
Tanja
Juuri kyselin asiaa 5-vuotiaalta pojaltamme ja hetken tuumailun jälkeen tuli, että "no tietty toi iso traktori...ei kun toi lavettirekka Länkkärin kera...ei, vaan sittenkin toi Lego-Cityn koottava traktori..ja on toi..."...:D...eli vaikeeta olikin päättäminen ja mitä ilmeisimmin naukeesta ilmeestä ja jatkuvasta hyväntuulisesta virneestä päätellen kaikki lahjat kolahtivat hienosti. Miten se pukki osasikaan :D?!

Lähes kolmevuotiaamme huipuin lahja on eittämättä kauko-ohjattava maasturi, jonka kanssa nukkui todella hyvin koko viime yön :D!

Ja 7kk-ikäinen neiti tykkäsi kaikista eniten - lahjapapereiden ja -nauhojen ohella :D - omista omaan käteen sopivista ruokailuvälineistään.
 
tt
1,5v kaksoset ja paras lahja oli Plan Toysin puiset hedelmät, joissa puolikkaat on tarralla kiinni toisissaan, että ne voi puisella setin mukana tulleella veitsellä itse leikata "paloiksi".
 

Yhteistyössä