Lapinjärven keskitysleiri on TÄYNNÄ. Uusia gulageja tarvitaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Helsingin sanomat kirjoittaa, että Suomen keskitysleirit tursuavat liitoksistaan. Toisinajattelijoille tarvitaan lisää leirejä.

Kiitos Antti ”Gulag” Häkkänen
 
vierailija
Jokainen reserviläinen, joka tietää tämän hetkisen lainsäädännön eroaa kyllä reserveistä.
Suurinta osaa ei toki kiinnosta asia sen vertaa, että ottaisi selvää
 
vierailija
Reservimme on kaikenkaikkiaan 800 000 ja jos heistä eroaa 1000 tyyppiä niin se on yksi kärpäsen paska.
Jos mentäsiin sillä vauhdilla, mitä Antti Gulag Häkkänen parhaimmillaan sai aikaan, niin tuo 800 000 loppuisi parissa vuodessa.

Sitten jos ajattelee, että eniten lähtevissä on niitä, jotka tietää tämän tilanteen eli juuri intistä tuleet, niin onhan tämä ongelma. Aiemmin reservinkieltäytyjät oli lähellä viisikymppisiä, joille tuli kertauslappu ja nyt ne on parikymppisiä, jotka on juuri siirtyneet reserviin
 
vierailija
SIVIILIPALVELUKSEN määrän kasvun takia hallitus ehdottaa eduskunnalle, että siviilipalveluksen määrärahoja lisätään 883 000 euroa. Siviilipalveluksen rahoitus kasvaa noin 6,1 miljoonasta eurosta yli 7 miljoonaan euroon.
 
vierailija
SIVIILIPALVELUSKESKUS on päättänyt lyhentää nykyisin viisipäiväisen täydennyspalveluskoulutuksen kolmepäiväiseksi. Nykyistä lyhyempiä koulutuksia järjestetään syyskuun puolivälistä lähtien.


Uudistuksen taustalla vaikuttaa siviilipalvelusjohtaja Mikko Reijosenmukaan se, että reservistä eronneiden määrä on kasvanut tänä vuonna huomattavasti.


”Hakemusmäärät ovat isot ja koulutustarve suuri”, Reijonen perustelee uudistusta.
 
vierailija
”Hakemusmäärät ovat isot ja koulutustarve suuri”, Reijonen perustelee uudistusta.


Täydennyspalvelukseen haki tammi-kesäkuussa yhteensä noin 2 500 henkilöä. Koko viime vuonna hakijoita oli noin 1 650.


Reservistä eroavien määrä kasvoi voimakkaasti talvella puolustusministeri Antti Häkkäsen (kok) haastattelulausunnon jälkeen.


Häkkänen ilmoitti Kyrönmaa-lehden haastattelussa alkavansa toimiin, ettei reservistä voisi enää erota.
 
vierailija
Näitä keskitysleirejä perustettiin monta lisää. Lapinjärven toimintaa kasvatettiin ja lisäksi tehtiin gulag Kuopioon, Poriin, Lohjalle, Kokkolaan ja Inariin.

Ei silti riittänyt. Nyt kun rangaistusaika puolitettiin, niin se on sama kun olisi kapasiteetti tuplattu. Se tarkottaa jatkossa sitä, että voidaan leirittää pataljoonan verran alle kuukaudessa
 

Yhteistyössä