Minä teen ihan tavallisen lanttulootan, josta jätän pois nuo mainitsemat ainekset. Nesteenä käytän lanttujen keitinvettä ja korppujauhoina gluteenittomia korppareita. Tosin korppujauho sisältää sen sataa ainetta että kannattaa tarkistaa onko niistä joku allegisoiva.
Kiitos, sainkin jo ohjeen jonka voisin laittaa myös tänne!
Gluteenittomat(tai luontaisesti gluteenittomat) korppujauhot kaupasta ostettuna ei käy kun niissä on aina joko maissia tai hirssiä..
* 1 kg valmista lanttusosetta
* 1 tl suolaa
* 2-3 rkl siirappia
* 1/2 dl riisijauhoja tai muita jauhoja
* 2-3 rkl margariinia
* Pinnalle: sokerijuurikaskuitua, margariinia
Sekoita soseen joukkoon jauhot ja mausteet. Kaada voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle sokerijuurikaskuitua ja margariinia. Paista 175-200 C n. 1 h