• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Laihat - hävettääkö oma kroppa koskaan?

  • Viestiketjun aloittaja näytän kamalalta
  • Ensimmäinen viesti
näytän kamalalta
Just kokeilin juhlavaatteita, kun olis lauantaina tiedossa ylioppilasjuhlat. Alkoi ärsyttämään, näytän ihan hirveeltä!!!! Oon laihtunu viime aikoina tosi paljon (nyt mitat 170/51) ja näytän ihan kauheen laihalta. Yritän syödä, mutta en vaan liho.

Millaisia vaatteita laihan pitäs käyttää, ettei näyttäis niin kauheelta? Mun kroppa on jotenkin ihan kumman muotonen, nyt kun imetän niin rinnat on kokoa E ja sitten muu kroppa ihan epäsuhdassa sen kanssa.
 
kohtalon toveri täällä. samaset juhlat tiedossa myös. :) en ole edes ajatellut vaatteita. kyllä tämä luuranko joskus ärsyttää ku olis edes kunnon tissit :ashamed: yrittänyt kanssa "lihottaa" itteeni mut kun ei vaan onnistu.
 
OmituinenOtus
värejä ja kuvioita. eri väri ylä- ja alaosassa, sopivan kokoisia ts. ei liian isoja vaatteita. liian isot saa näyttämään vieläkin laihemmalta.

vältä samaa väriä koko vaatetuksessa, varsinkin koko mustaa! se hoikentaa ja pidentää.

Eli rohkeasti vaakaraitaa ja palloja, kerrospukeutumista jne. ja jos ei kuviot kiinnosta niin värejä!

:)
 
173cm ja n.50kg painoa, ainoastaan hyvin istuvissa farkuissa tunnen oloni kotoisaksi. Mutta yläkroppaan ei istu juuri minkäänlainen paita :/
Uimahallissa kuuluu suurinpiirtein kohahdus kun menen uimaan, kaikki luut törröttää rumasti :|
 
nita
Vältä yksiväristä, etenkin mustaa. Yritä etsiä yhteensopivat ylä-ja alaosat, jotka ovat kuitenkin eri väriä. Liian isot vaatteet laihentavat entisestään, eri värisillä sukkahousuilla tai saappailla joiden varsi loppuu pohkeen paksuimmalle kohdalle saa sääriin tukevuutta. Suosittelisin vyötä, mutta voi olla että se suurentaa optisesti rintoja vielä suuremmiksi. Ehkä hyvin istuva tunika, jossa v-kaula-aukko (tunika vartaloa kevyesti myötäilevä, ei liian väljä), n. polvipituinen kapea hame ja saappaat tai esim. villakangastms.housut alaosaksi.
 

Yhteistyössä