Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Laittaa viesti tai päättää sokkona loppuelämästä.
Noh. Jos teillä on irl yhteys niin viestit kannattaa vaihtaa tosielämässä. Ellei niin kaikki tällä palstalla on ainoastaan arvailua. Sokkona päättäminen taasen? Minä tein lähtemisen päätöksen sillä tänne jäämiseen ei ole syytä tai perustetta. Sinällänsä mielenkiintoista, että jäädä ei saisi muttei lähteäkään. sivusta
 
vierailija
Hyvää yötä. Nuku hyvin.
Eipä ole moisia ongelmia naisella, joka ei koskaan istu kapakoissa. Kaikki mieskontaktit=pidemmät parisuhteet alkaneet arkisessa kontekstissa treenisalilla. Orgaanisesti ja luonnollisesti.
Ei vanhan viunan eikä tupakin katkua, vain ilmassa leijaileva
raamikkaan miehen teston
ja hien huumaava aromifuusio.
Ette naiset baarinotkujista laatumiestä itsellenne taatusti löydä. Rahantuhlareitakin ovat.

Viimeisin tuttavuus tosin poikkeus. Tuli Ihanuus täysin yllättäen... toisesta maasta! Tutustuimme netissä
humanitaar. projektin myötä.

En etsinyt, en edes toivonut.

Olin täysin tyytyväinen yksinoloon ollut.. jo useiden vuosien ajan.

Kunnes boom, leka päähän.

saapui.
Käytät niin hauskoja mielikuvitusta kutittavia kielikuvia. 👍 Sinä voisit sopia
novellien kirjoittajaksi. Hyvää yötä.
 
vierailija
En välitä vaikka kaivattu ois työtön seuraavat 20v, kunhan ois jonkinlainen toimeentulo ja mielekkyyttä, elämän perusjuttuja. Arvostaisin silti älyttömästi niitä saavutuksia, no, tulipa mieleen tämäkin.
 
vierailija
Se kun tajuaa virheensä, koska on menneisyydessä suostunut treffeille ”koska täytyy antaa tilaisuus vaikkei ulkonäkö vetoaisikaan” ja ilmeisesti oletusarvoksi on jäänyt, että kyseinen mies vastaa mieltymyksiäni.
 
vierailija
En välitä vaikka kaivattu ois työtön seuraavat 20v, kunhan ois jonkinlainen toimeentulo ja mielekkyyttä, elämän perusjuttuja. Arvostaisin silti älyttömästi niitä saavutuksia, no, tulipa mieleen tämäkin.
Niinhän rakastuneena ajatteleekin. Kuinka todennäköisesti kuitenkin jossakin vaiheessa alkaisi ärsyttää, jos puoliso kustantaisi kaiken ja joutuisi tinkimään esim. harrastuksistaan tai ei voisikaan yhdessä tehdä mitä haluaisi, koska työn ulkopuolella olevalla ei olisi varaa osallistua kustannuksiin.

Mietin tätä lähinnä siltä kannalta että, tulotasoni tulee tuskin olemaan kovin korkea tulevaisuudessakaan eikä muutoinkaan vaikuta kovin lupaavalta. Teoriassa ei rakkaus liitytulotasoon, mutta käytännössä ratkaisee yllättävän usein.
 
vierailija
Henkkoht painajainen ois just sellanen vaikka, et oisin ottanu liian ison asuntolainan tuloihin nähden ja sit ois hirveä stressi miten saa maksettua, kultainen häkki ja raatais niska limassa, mielummin vaikka vähän pienempi koti ja vähemmän stressiä.
 

Yhteistyössä