Lähestyykö ihminen jumaluutta sukupuolettomuuskehityksellä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Päinvastoin, ihmiskunta on matkalla päinvastaiseen suuntaan sukupuolettomuuskehityksen(KIN) kautta.

Jumala on maskuliini. Oikee äijä.
Mutta samaan aikaan Hän on hellempi kuin yksikään äiti, eli naisten lempeys ja hoivavietti tulee myös Jumalalta.
 
vierailija
Miksi Jumala olisi sukupuoleton. Raamatun mukaan Aatami luotiin Jumalan kuvaksi ja Aatamilla käsittääkseni oli kivekset ja muna - siispä Jumalallakin sellaiset löytyy. Eeva väännettiin kylkiluusta seuralaispalveluksi.
Jumalaa ei ole koskaan nähty, kertoo Raamattu, joten miten sinä hänet mieheksi kuvittelet? Raamattu kertoo myös että ihminen mies ja nainen luotiin Jumalan kuvaksi, joka tuskin tarkoittaa ulkonäköä vaan henkistä olemusta.

"Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt."
1. Johanneksen kirje 4:12

"Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt.
Ainoa Poika, joka itse on Jumala
ja joka aina on Isän vierellä,
on opettanut meidät tuntemaan hänet."

Johannes 1:18

”Joka on nähnyt minut on nähnyt Isän…” Johannes 14:9

"Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme, ja hallitkoon hän meren kaloja, taivaan lintuja ja koko maata sekä kaikkia maan päällä liikkuvia isoja ja pieniä eläimiä."
Niin Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Jumalan kuvaksi hän loi hänet, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät."

Ensimmäinen Mooseksen kirja 1:26-27
 
vierailija
vierailija
jumala jätti raamatussa kertomatta fysiikan, kemian ja biologian perusteet, koska kärsimys on hienoa. Kärsimys jalostaa ihmistä. Tai sitten ei!
Ajatelkaa mitä Kopernikukset, Newtonit, Einsteinit, Bohrit jne. olisivat menettäneet jos Jumala olisi kaiken jo ennakkoon paljastanut. Ei olisi kuin kapakassa juopottelu, kännissä parittelu sekä grillijonotappelut meillä harrastuksina.
 
vierailija
Riippuu. Usein sukupuolettomuutta korostava onkin sukupuolinen, korostaa toista sukupuolta itsessään. Ellei ole aseksuaali, mutta se vaatisi jo ettei hormonit pörrää kehossa. Lisäksi osa "neutraaleista" vetelee maalliset lateksiasut ja meikit, ei ole niin henkinen ja viinaa kuluu? Eli yritetääs taas uudelleen kysyä samaa? Ala-astraalin demigods on toinen juttu sitten keskustelussa.
 

Yhteistyössä