Kysymys autollisille: Onko lapsenne koskaan käyneet junassa

  • Viestiketjun aloittaja kymysyss
  • Ensimmäinen viesti
Meillä ei oo kumpikaan lapsi matkustanut junassa tai bussissa, mutta varmaan ehtivät vielä kokea nekin ;) en ole itsekään koskaan matkustanut junalla, enkä sitä nyt mitenkään kovin noloksi asiaksi koe tai että olisin jäänyt jostain hyvinkin tärkeästä paitsi :whistle: ;)
 
On ollut junassa useinkin. Bussissa kerran (muistaakseni vain kerran). Sekä ollaan myös oltu lentokoneessa, tosin ei taida poitsu sitä reissua muistaa.
 
ollaan kuljettu bussilla ja mennään varmasti uudestaan. asutaan maalla ja meillä on bussipysäkillekin sen verran matkaa että joudutaan käyttämään autoa pääsääntöisesti. toisaalta harmi mutta ei voi mitään. bussiajelu kun meillä taitaa olla sitten sitä luxusta=)
 
ovat pitkänmatkan junassa, paikallaisessa junassa. ja busseja koluttu läpi myös.
ja 2 autoa siis löytyy taloudesta ;)

+ laivalla, lentokoneessa ja metrossa on käyty monesti.
juuri bussiretkeltä tultiin lasten kanssa :D <br><br>
 
Ei itseasiassa yhtaan hassumpi kysymys. Juuri noita itsekin mietin. Omassa lapsuudessani meilla oli auto ihan alkumetreilta asti ja sillahan sita tuli paa-asiassa liikuutua. Luksusta meille oli ne harvinaiset juna ja bussimatkat, jotka usein tehtiin mummon tai papan kanssa. Laivalla kylla kaytiin sillointalloin kun oli sukulaisia ruotsinpuolella.

Itse taas ollaan nyt sellainen autoton perhe ja paljon kuljetaan kaupungilla ja ymparistossa, joten bussit ja tunnelbanat ovat sita lahesjokapaivaista liikkumista. Samoin junia kaytetaan myos usein ja ihan ksymyksen ulkopuolelta sita laivaa ja lentokonettakin paljon useammin mita omassa lapsuudessani.

Ja siis lasten iat nyt 2v1kk ja 10kk.<br><br>
 
Tytttö 1,5v

Junalla 3 kertaa oikorataa helsinkiin ja takasin

lentokoneella portugaliin ja takasin, siellä bussilla

Polkupyörällä pitkin ja poikin

Bussilla ei paljon kotona kuljeta kun on hitsin kallista vaunujen kanssa,ja asutaan keskustassa.
 
poika nyt 3v 5kk ja linja-autolla ja taksilla on hoidon retkillä liikkunut...

junaretkelle mamma luvannu viedä kesällä....
metrolla ei ole kulkenut kun täällä päin niitä ei oo....

ruotsinristeilyllä oltiin tänä keväänä ekan kerran....
 
Meillä liikutaan liki ainoastaan autoilla, mutta silti olen ihan kokemuksen vuoksi kuskannut mukusuja lähijunassa, busseissa, metrossa ratikassa ja jopa vesibussilla on huristeltu. Niin ja oikealla txilla, niin tavallisella kuin tilaversiollakin on päristelty :whistle: :whistle:
 

Yhteistyössä