Kys lapsettomuushoidot

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tämän hetken jonoista ei tietoa, meille tehtiin ivf KYSsissä pari vuotta sitten. Eka ivf ja tuoresiirrosta + ja vauva, joten erittäin tyytyväisiä ja onnellisia olimme ja olemme. Henkilökunta vaikutti todella ammattitaitoiselta, tilat ovat uudet ja miellyttävät. Ymmärtääkseni KYSsillä on hyvä onnistumis-% hoidoissa.
Tsemppiä!
 
vierailija
itsellä ei niin hyviä kokemuksia kyssistä. Hoidot venynyt jatkuvien sulku aikojen takia, mistä ei ilmoiteta etukäteen, ja mitään tietoa ei saa, jos ei itse älyä kysyä. Ensikäynnillä käytiin viime syyskuussa, tehtiin tuloksettonat inssit ja ivf jonoon(n 3 kk) Nyt eka ivf hoito kierto takana. Tuore siirtoon ei päästy hyper riskin takia, ja nyt odotellaan oman kierron alkamista jo toista kuukautta. Lääkkellistä kiertoa eivät suostu aloittamaan, koska ovulaatio on joskus tullut ihan luonnostaankin..
Jatkuva kiireen tunne vastaanotto käynneillä ja henkilökunta ei tunnu kovin ymmärtäväiseltä (poikkeuksiakin toki on ja työ on varmasti raskasta...). Mutta kuitenkin semmonen liukuhihna tuote olo jäänyt.
 

Yhteistyössä