Kymys niille joiden mielestä homous on ok.

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="aapee";28501647]Ette osaa puolustella muulla kuin se on eri asia? Kielletään sitten homouskin koska se on eria asia kuin heteroseksi. Nyt ollaan oikealla tiellä :D toivottovasti huomasitte kuinka järkyttävä mielipide teillä oli :D[/QUOTE]


Kielletään myös heteroseksi niin kellekään ei tule paha mieli toisten seksuaalisuudesta
 
säpäle harmaana
Ehkä sillä ei periaatteessa olekaan mitään väliä, mutta kyllähän tuossa herää kysymys, missä vaiheessa lapsen ja vanhempien suhde on muuttunut seksuaaliseksi. Homoliitoissa on kyse tasa-arvoisista ihmisistä, vanhempien ja lapsen välinen suhde ei mielestäni samalla tavalla tasa-arvoinen ole, koska vanhemmat ovat kuitenkin lapsen kasvattaneet ja heidän ryhtyessään seksisuhteeseen on melko lailla todennäköistä, että vanhemmalla on lapseen jonkinlainen yliote.
 
Rupina harmailee
Minua ei kiinnosta kenenkään seksuaalisuus joten ajatteln homoista ja lesboista samalla tavalla, että pääasia että ihmiset ovat onnellisia keskenään. Miksi se pirun seksi pitää nostaa aina jalustalle. Voihan olla ettei pariskunta harrasta seksiä edes.
 
"vieras"
Kielletään myös heteroseksi niin kellekään ei tule paha mieli toisten seksuaalisuudesta
Kannatan!
Mun mielestä myös haitarinsoitto ja torvisoittokuntamusiikki, teryleenihousut, kukkakuvioiset verhot, matkamuistoesineitten pitäminen kirjahyllyssä, jenkka, makkarakastike ja kansantanssit pitää kieltää, vaikka lain voimalla.
Koska kukaan täysjärkinen ei harrasta tommoisia.
 
  • Tykkää
Reactions: Bitch
[QUOTE="vieras";28501354]Homojen puolustajat sanovat aina niin että jos aikuiset ihmistä haluaa harrastaa seksiä keskenään niin se ok koska aikuiset ihmiset voivat tehdä mitä haluavat. Eli siis jos isä ja äitiä ja aikuiset lapset voivat halutessaan harrastaa seksiä keskenään eikä siinäkään ole mitään vikaa? Siis oletteko tosissanne? Aivan järkyttävää[/QUOTE]

Periaatteessa mulle on ok vaikka sisarukset panis toisiaan tai vaikka koko suku kimpassa, jos kaikki ovat aikuisia, mukana omasta tahdostaan ja kaikki ovat yhtä vahvoja, samassa asemassa toisiinsa nähden.
 
jntp
Jos pystyy osoittamaan että suhde on tasavertainen rakkaussuhde, seksikin suhteessa on ok. Tasvertaista rakkaussuhdetta lapsen ja vahemman/vanhempien välillä ei vielä toistaiseksi ole tullut vastaan.
 
Öh.. Olipa taas järjetön aloitus täällä, sitä en vaan tajua että kaikki lähtee innolla vertailee ja väittelee ap:n kanssa homoudesta ja insestistä.

Eikö nää tälläset voi jättää omaan arvoonsa.
 

Yhteistyössä