Kyllä se vaan on kaunis

"vieras"
meillä on suunnitteilla naisten retki Tallinnaan. Aikataulua fundeerattiin, kampaajat varattiin (melkoisesti halvempaa siellä!).
Mutta katteltiin, että meikkaajalle ei ehditä.
Ratkaisu: juodaan viinaa niin paljon, että luulemme olevamme kauniita...

(ikähaitari keikalla 40-55v, joten vinaa tarvitaan paljon)
 
"hmm"
Älkää olko noin ilkeitä majurille! Hän kehuu sentään naista. Otsikon ja aloittajan perusteella oletin, että majuri istuu koneella housut kintuissa ja ihailee veitikkaansa.
 
[QUOTE="hmm";24782419]Älkää olko noin ilkeitä majurille! Hän kehuu sentään naista. Otsikon ja aloittajan perusteella oletin, että majuri istuu koneella housut kintuissa ja ihailee veitikkaansa.[/QUOTE]

Ja siitä huolimatta avasit ketjun?
 
  • Tykkää
Reactions: HouseOfSleep
"vieras"
[QUOTE="vieras";24782383]meillä on suunnitteilla naisten retki Tallinnaan. Aikataulua fundeerattiin, kampaajat varattiin (melkoisesti halvempaa siellä!).
Mutta katteltiin, että meikkaajalle ei ehditä.
Ratkaisu: juodaan viinaa niin paljon, että luulemme olevamme kauniita...

(ikähaitari keikalla 40-55v, joten vinaa tarvitaan paljon)[/QUOTE]

:D
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;24782490:
Mulla ei ole tytärtä :vampire:
Just tosta miehen kanssa tänään keskusteltiin kuinka avoimesti aikuiset ukot kuolaa lapsiensa ikäisiä pimuja, ja se on yhteiskunnassa normi meininki. Mitä jos nelikymppiset akat yhtä avoimesti ilmaisee halunsa parikymppisiin kolleihin, he on epätoivoisia puumia :) Mutta kai tohonkin jonkun evoluutiokakkateorian saa miesten eduksi veistettyä.. :)
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";24782521]Just tosta miehen kanssa tänään keskusteltiin kuinka avoimesti aikuiset ukot kuolaa lapsiensa ikäisiä pimuja, ja se on yhteiskunnassa normi meininki. Mitä jos nelikymppiset akat yhtä avoimesti ilmaisee halunsa parikymppisiin kolleihin, he on epätoivoisia puumia :) Mutta kai tohonkin jonkun evoluutiokakkateorian saa miesten eduksi veistettyä.. :)[/QUOTE]

no nyt just nähtiin, kun mr. Mikkonen on kuolemassa vanhuuteen - b-sarjan lapset on vielä alakoulussa.

mitäs jos JÄRJELLE annettais jalansijaa...
 

Yhteistyössä