Kuvia plussatesteistä

voi olla että olisin pidemmällä, mutta aika outoa olis :D koska niin runsasta oli vuoto silloin 19.9.. kesti 6 päivää ja 4 niistä oli ihan siis kunnon vuotoa!

ja kaksoset, hhmmmm... :D se olis jo paha! pillereiden läpi ensin raskaus ja seki jos olis kaksosraskaus... pahan heitit :D

kaksosia meillä on suvussa kyllä =)

onnea plussasta evamaria :heart: ja kaikille muillekkin suuret onnittelut!
 
  • Tykkää
Reactions: lily-rose
tuolla vaan kun kattelin läpi ketjun ja muutenkin lueskelin juttuja niin ihmisillä jolla tollee nopeesti noussut noi hcg arvot ni ovatkin odottaneet kaksosia..eli plussanneet digitestil tyyliin rv 4+2 ja tulos raskaana 3+...=P ja kun katoin tota sun edellistä plussakuvaa ni on aika haalea vaikka onkin päiväpissasta..itelläni tuli rv 4 niin kirkkaat viivat että ihan silmiä kirveli päiväpisusta,joten sekin kertois että sul nopee noussut noi aarvot ja mul sit taas hitaasti tai normisti.. =) ootko menos ultraan,vitsi onpas jännää =) ja onnea!!<3
 
kävin ultrassa toissapäivänä, siellä OLI kaksoset.. toinen ainakin tuli ulos :( mulla tuli keskivikkona yhtäkkiä kauhee kipu noston seurauksena, siitä seuras kauhee "paskahädän tunne" ja verta holahti pönttöön kunnolla, en kyllä hyytymiä bongannut.. siitä päivystykseen ja sain lähetteen seuraavalle aamulle gynepolille, siellä näkyi yksi alkio joka vastasi viikkoja 5+0, toinen oli kohdunsuun päällä ja oli tuloillaan vissiinki ulos, tai ainakin niin lääkäri sanoi, siinä ei kunnolla näkynyt mitään, verta hieman ja joku pallukka mutta ei ollut saman kokoinen kuin toinen.. viikot vastais sitä 19.9 vuotoa :) eli ne oli vissiin menkat sitten, ainakin nyt uskon niin koska alkio tosiaan vastasi sitä.. sykettä ei siis vielä näkynyt ja mulla onki reilun viikon päästä kontrolliultra! verta tulee vielä toisinaan, jos nostan jotain painavaa :( eli en tiiä.. toinen voi tietysti olla tuulimunakin, mutta sen näkee vain ajan kanssa! onneks ei oo uudestaa ihan samalla tavalla tullut verta, eilen tuli myös kun nostin poikaa, mutta ei yhtä paljoa ainakaan. eli tällästä täällä :) mutta kyllä säikähdin ja olin varma että on kohdunulkopuolinen raskaus! mutta tuplat siellä oli :D kyllä vähä huvitti samanaikasesti, meinaan pillereiden läpi ja TUPLAT!

mutta näillä eväillä mennään eteenpäin, katsotaan mitä viikot tuo tullessaa, pelottaa että toinenki tulee ulos :( tai jos tulee joku tulehdus niin se otetaan ulos!

tiuhti ja M 6kk + salamatkustaja 5+2
 
Olenkin sunnuntaina saanut jo vihiä siitä, että plussan alku on tulossa :)
Olin jo täysin epätoivoinen plussan suhteen tässä kierrossa. MUTTA nyt kyllä yllätti taas. Varovaisilla fiiliksillä mennään. Esikoisesta kun haaveilemme ja edellinen ensimmäinen raskaus päättyi KKM. Todettiin rv 12 ultrassa.


Tässä siis tämänpäivän testit: Aijaa.com - KP 29/32 & DPO 12
 
Aijaa.com - Kp 35?

Tämmöisen sain tänä aamuna aikaiseksi... Kierrosta ei oikein mitään hajua. Poika on liki 10 kk ja lopetin minipillerit pari kuukautta sitten. Minipillereiden jälkeen on tullut kahdet menkat. Nyt on kai kp 35-36. Ei olla siis varsinaisesti yritetty raskautua, joten en tyhmänä muuttokiireissä merkannut kuukautisen alkamispäivää ylös. Päivän, parin heitto voi olla siis suuntaan tai toiseen. Tosi haaleahan tuo viiva on näille kiertopäiville eli ovulaatio on ilmeisesti ollut myöhemmin. Siitäkään ei ole mitään havaintoa, kun en ovista tunne millään lailla.

Tein toissailtana ekan testin, siihen tuli ehkä aavistuksen hailakampi viiva kuin tämä. Eilen päiväpissasta sain sitten just ja just paljain silmin nähtävän viivan ja tänä aamuna oletin tuloksen olevan nega (epäilin kemiallista), mutta tulikin tämmöinen. Kaksi PregCheck-liuskaa on vielä jemmassa ja huomenna tai ylihuomenna teen digitestin (sikäli mikäli huomenna ei liuska näytä negaa).
 

Yhteistyössä