Kuvia plussatesteistä

No tänään tuli r-testillä nega mutta sitten löysin kaapista yhden ovistestin ja huvin vuoksi senkin sitten tein... Kuva nyt ei ole r-testistä mutta plussa kuitenkin :D
Voiskohan tuo tarkottaa raskautta vaikka r-testi ei sitä vielä näytä...
Nyt menossa siis kp 25/30

 
Ninsu - edelleenhin veikkaan tulevaa plussaa myös R-testiin!=)
..se on vielä niin pieni määrä virtsassa tuota HCG hormionia..ei saa testi vielä sitä bongattua(jos tärppi siis on tapahtunut)

Peukuttelen d=)b edelleen.:heart:
..toivotaan parasta tulosta:)

Ps. Toisilla naisilla myöskin loppukierrolla LH-nousee ja O-testi reagoi vahvalla viivalla..toivotaan siulla olevan tärpistä johtuvaa.:heart:
..ja jos siun R-testit ovat David merkkisiä, niitä herkkyydeltään 10mIU/ml..ne antavat alkuun to-del-la hit-aas-ti sen plussan näkyviin.

Käyppä kurkimamssa plussa pinosta, siellä niitä näkyy!:wave:
 
Viimeksi muokattu:
Ninsu - itsekkin täällä O-testeillä pelaan tällä kertaa;)..ei ole yhtään R-testiä jemmassa - maanantaina vasta Posti Pate tuo.
..kaupoille en jaksa/viitsi lähteä hakemaan.

Tänään Kp26 ja yleensä vuoto jo silloin alkanut.(tänään viim. tallettelusta 5vrk, sitä edellisestä 11vrk)en saanut ovista kiinni tällä kiertoa testillä.

Miun testiin ei tullut noin vahva viivanen, nuo siun ilmeisesti R-keijun 10mIu/ml O-testejä?
..heidän O-liuskatestit ovat herkkiä, tykkäsin kovasti niitä käytellä kuumeilun alkuaikoina=)
 
Viimeksi muokattu:
*mur-mur*, nuo ovat davidin testejä, kaveri antoi kun ei enää tarvinnut. Aamulla sain taas yhtä vahvan viivan. Taidan tänään käydä apteekissa ja hakea kaappiin r-testin, jos sen vaikka sunnuntaina tekis...
 
Manzu Onnea Plussasta!!! Voihan olla, että sä olet sen sairastanut pienenä. useinhan sitä ei edes huomata. Mulla otettiin vasta aineet odotus aikana ja olin sen sairastanut joskus kenenkään tietämättä. suuri osa sen lapsena sairastaa. Kysele neuvolasta, jotta pääsisit verikokeeseen. =)
 
  • Tykkää
Reactions: Manzu
P12 Aivan ihanat viivat oot saanut, oonkin seuraillu sun viivojen vahvistumisia tuolta hätähousujen puolelta :) ! Voi vaan ihailla ja toivoa että joku päivä se miullakin ilmestyisi yhtä kauniit viivat, onnea paljon :flower: :) !
 
  • Tykkää
Reactions: P12
Elikkäs testailin eilen aamupäivästä ja ensimmäisillä minuuteilla ruudulla oli vain yks viiva ja no mähän pienoisen pettymyksen kourissa laitoin sen testin sitte vaan takas pakkaukseen ja laukkuun (ku en viittiny työmään roskikseen nakata).

Puolentunnin sisällä kävin uudestansa kattoos ja siihenhän olikin ilmestynyt toinen hailakka viiva viereen.. Luin kyllä käyttöohjeet ja niiden mukaan ei kannata tuloksiin luottaa kun testauksesta oli jo kulunut se n.puolituntia. Mutta ajattelinkin nyt kysyä teidän käyttäjäkokemuksia noista apteekin omista raskaustesteistä, onko jollain viiva vahvistunut testauksien myötä vai onko todellakin pysynyt negana?

Mä tein tuon testin eilen kp29/29 yleensä menkat alkaneet säännöllisesti aamulla, mutta ei oo tänäänkään vielä alkanu ja raskausoireita on ollu n. viikon verran. Tiedä sitten oonko itse kuvitellut ne, mielestäni en :D Tänään aamulla testasin rfsun testillä ja siihen tuli nega. Voisko olla mahdollista, että ei näyttänyt vielä mahd.plussaa?

Tässä vielä kuva eilisestä testistä:

 
Aijaa.com - 10474441

Eipä tämä hätähousu malttanu odottaa edes viikonloppuun...
Jos hedelmöittyminen on tapahtunut 15.6, niin siitä tulee tänään kuluneeksi 19 päivää eli 2 viikkoa ja 5 päivää. Testiinhän olisi siis pitänyt tulla tulos "Raskaana 2-3", mutta tuon tuloksen mukaan hedelmöittyminen on tapahtunut yli 3 viikkoa sitten? :confused:

Voikohan tuohon tulokseen jo luottaa, kun viimeisestä Pregnyl 2500IU tukipistoksesta kulunut 6 päivää? Mitä arvelette?
Tänään olisi rv 4+5.
 
  • Tykkää
Reactions: ÄitiliiniX5

Yhteistyössä