Kuvia plussatesteistä

Jotenkin nää oireet viittais niiiin vahvasti raskauteen että en oikeen tiiä pitäiskö lääkärille lähte mikäli negatiivinen tulee. Voipi olla että huomen aamusta jo testaan. Hermot tuskin riittävät keskiviikkoon. ;)

Paljaalla silmällä siitä kuitenkin erottaa punertavaa melko selvästi...
 
Tässä vielä koontia testeistäni. En näköjään osaa lopettaa tätä vieläkään... Kuvan otin tänään. Nuo aikaisemmat ovat siis kuivuneet jo useamman päivän ja tämänaamuinenkin ehti muutaman tunnin kuivahtaa.

Aijaa.com - 8896622.jpg

Ylhäältä alaspäin:
Dpo 12 Gravidan
Dpo 14 Pregcheck liuska
Dpo 15 Pregcheck puikko
Dpo 18 Apteekin oma

Dpo 16 tuli CB digitaalisella teksti: RASKAANA 2-3 =)
 
Almeja - miun näytöllä noilla dippauksilla näkyis eroa olevan: alempi selkeämpi/vahvempi, punertaahin!=)

Viivalle vahvistumisia edelleen:heart:

Ps..muistithan, ettei raskaushormoni tuplaannu päivittäin!..ennemminhin joka toinen tai kolmas!
..eikä kannata vertailla muiden dippailuihin, jokaisella naisella HCG nousee omaan tahtiinsa.:)
(toki, jos R-testi(aina saman merkkinen tai herkkyyttä oleva)vaan näyttää usiamman päivän haaleaa viivasta JO kierron täytyttyä, saattaa se merkitä epäonnistunutta raskautta)
 
Viimeksi muokattu:
mymosa
Minäkään en saanut pikkuisen testeihin viivaa, mutta ehkä tuossa oikeanpuoleisessa jotain hyvin hyvin hailakkaa on. Mutta joutuu kyllä tihrustamaan kovasti, toivotaan, että se vahvenee.
 
Pikkuinen12 mun läppärin näyttö näyttää kans jotai tuohon eka kuvan oikean puolimmaiseen, viivanpaikkaa ehkä. Tuossa viimeisimmässä kans alemmassa mulla näkyy viivanpaikka ilman väriä ja sen yläpuolella jotain... hmm... siitä en ole varma, toivottavasti värillinen tupla viiva? :D Tsemppiä!
 
Pikkuinen: monesko yk sinulla on? Noinkin pieni kuitenkin nuorimmaisesi on. Ehkä olettekin saaneet keskivertoa nopeammin aiemmat lapsenne, ja tämä kolmas menisi sitten "normaaliin" tahtiin. Jos kierrossa tosiaan 25% mahdollisuus terveillä pareilla raskautua luomusti, niin edes yk 4 ei ole vielä paljon mitään. Meillä on nyt yk 3, tosin se eka yk oli se tuulimuna. Epäusko iskikin, kun sain heti plussan, koska ei se niin helposti meillä käy. Esikkoa tehtiin melkein 2v, junnu tärppäsi yk 4 tai 5. Tarkoitus ei ole masentaa, mutta joskus se vain ottaa aikansa :hug: Toki jos jotain tiedossa olevaa ongelmaa on, niin apua kannattaa hakea.

Muoks. Tuolla ylempänähän olitkin kirjoitellut. Toivotaan, että tärppi käy ja saat ainakin lääkäriltä apuja.
 
Viimeksi muokattu:
Pikkuinen12..mitä tarkoitat tuolla?: Jännä vaan että tulivat ennen kuin LH-huippua edes oli..

Minusta siun dippailut on e n t e i l l e e t LH-huipua vahvasti ja selkeästi..siksi nuo haaleaakin haaleammat haamut/viivanpaikat.=)

..eli..varmasti on/olisi O-testikin näyttänyt jo vahvaa viivasta(esim. 21.10?..vaik-ka-kin testiajan jälkeen) kun R-testikin haamutteli.

Kovasti nyt talletteluja;) jospa sieltä ihka oikia PLUSSAHIN tulee - mie toivon näin:heart::)

Ps..ja niin kuin WP kirjoittelihin: saattaa se kolmannen pieniäisen tärppi/tulo ottaa aikansa..monella tuntuu näin olevan kun olen lueskellut eri pinoja.
Vuosi yritystä ja tärppi - tuntuu olevan enemmänhin s ä ä n t ö, kuin p o i k k e u s monella vaavista haaveilevalla!
(mutta ei tietenkään aina)
 
Viimeksi muokattu:
mymosa
Fannylin kuvat on kyllä aika epäselviä.. kannattaa kokeilla tuolla lähikuva asetuksella, ilman salamaa ja luonnonvalossa. Et zoomaile tms vaan etit sillä kameralla parhaan läheisyyden.
 

Yhteistyössä