Kuukautiset ja raskaus?? kokemuksia?

Utelen täältä, kun on niin omituinen tilanne. Eli Raskaana ollaan useamman testin perusteella ja viivat ovat nyt vahvistuneet. Digi kertoi raskaana 1-2 vko. Kp 23 alkoi kirkas vuoto alkuunsa aika runsaana ihan kuin kuukautiset. Aloi siis ennen kun kuukautiset olisi pitänyt alkaa. Vuoto on jatkunut kirkkaana, mutta hieman vähäisempänä. Eilen illalla tuli tosi vähän tänä aamuna yön jäljiltä enemmän.

Onkohan tässä nyt mitään mahdollisuuksia jatkoon? Että raskaus säilyisi?? Niin siis kipuja ei ole paitsi selkä jomotus, mutta sitä on aina kun tulee kuukautiset.
 
Täällä vähän vastaava tilanne, kivuttomat menkat oli mutta olivat normaalia lyhyemmät, samana päivänä, kun menkat alkoi testi näytti todella vaaleaa haamua. Plussa tuli testiin heti menkkojen jälkeen. Pari päivää sitten testi näytti edelleen plussaa, mutta ei sen vahvempaa kuin viime viikollakaan. Olen kyllä kuullut, että alkuraskaudessa voi tulla kuukautiset ja raskaus jatkuu normaalisti. Saa nähdä kuulunko siihen ryhmään :)
 
Veritestissä käyty, mutta tulokset saan vasta ensi viikolla, pah!!! Vuoto on loppunut, viimeinen kunnon vuotopäivä oli torstai eli kesti kolme päivää. Eilen tein testin ja tulos olisi loistanut kuuhun asti Eli nyt kyllä jo uskon raskaan olevan. Aika positiivisella mielellä, mutta realistisena odotan testin tulosta ja sitten varailen ultran.

Että näin, elämä on ihmeellistä
 
Eräällä tutulla tuli parit "menkat" vaikka oli raskaana, tiedä sitten mistä johtuu :eek:

Joskus olen myös lukenut, että alkuvaiheen vuoto voisi kertoa kaksoisraskaudesta, jossa toinen alkio vuotaa ulos....
 

Yhteistyössä