kuparikierukan hinta? hyvät ja huonot puolet vs hormoonikierukka?

  • Viestiketjun aloittaja "eeee"
  • Ensimmäinen viesti
"moi"
Käy gynellä, en tiedä voi olla että arvauskeskus lääkärilläkin voi käydä. Itse synnytyksen jälkeen sain neuvolalääkäriltä lähetteen papakokeeseen, jossa täytyy käydä ennen kun kuparikierukan voi asentaa, aika varataan lääkärille joka siis asentaa kierukan.

Kuparikierukasta käsittääkseni menkka- kivut ja vuoto voi lisääntyä, joten ei suositella jos on kyseisiä vaivoja jo. hormonikierukasta kai jää menkat pois, niin ja hinta on 100e ainakin espoossa, muista en tiedä. synnyttäneelle kuparikierukka on ilmainen. toiv auttoi edes vähäsen!
 
En voi suositella kuparikierukka. Vuodot meni ihan häränpyllyä sen aikana, tyyliin 3 viikkoa valskas ja viikkoon ei. E-pillereitä kokeilin kolmea eri merkkiä, eikä niistäkään mitkään sopineet.

Nyt on hormonikierukka toisen kerran enkä paremmasta menetelmästä tiedä!! :D Ei vuotoja, Ei PMS oireita, ei mitään sivuoireita ja hyvin on paikallaan.

Hormonikierukasta vapautuu hormonia paikallisesti eli se ei pääse sekoittamaan päätä tai turvottamaan vartaloa kuten taas pillerit voivat tehdä. Elämän laatuni parani roimasti kun sain hormonikierukan. :heart:
 

Yhteistyössä