Kuopion odottajat!

Täällä 30v esikoista odottava kaipailisi seuraa muista odottajista/lähiaikoina synnyttävistä. Itselläni laskettu aika syyskuussa. Olisi kiva viimeistään vauvan synnyttyä saada vaikkapa kahvitteluseuraa kaupungille tms.
 
Hei! Itse juuri laitoin samantyylisen ilmoituksen tuonne kunnes huomasin tämän sinun jo kesäkuussa laitetun. Eli olen 27v, 4kk tytön äippä täältä Kuopiosta myös. Mitenkäs siellä on vauva-arki pyörinyt? :)
 
Heippa!

Täällä esikoistaan odottava tulevamamma etsiskeli myös kamuja muista Kuopion ja lähialueen odottajista. Laskettu aika olisi toukokuussa :) Laitelkaa viestiä tulemaan mikäli muitakin odottajia täällä on ja toki pienten lasten äiteihinkin olisi mukava tutustua!
 
Heippa!

Täällä olisi ysi 26-vuotias ensiodottaja Kuopiosta! Esikoisemme syntyy maaliskuussa 2014 eli juurikin nyt on menossa rv23! Muutimme Helsingistä Kuopioon muutamia kuukausia sitten puolisoni opintojen perässä. Itselleni ei ole vielä löytynyt täältä seuduilta tuttuja joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin lähiseuduilla ja saada vähän lisää sisältöä elämään kun mammalomakin häämöttää jo edessäpäin! :) Toivoisin tietysti myös saavani syntyvälle lapsellemme vauvakamuja samalla. Ottakaahan yhteyttä kaiken ikäiset odottajat ja äidit jos koette että tekin kaipaisitte uutta tuttavuutta elämäänne odotusaikana ja sen jälkeen. :)
 
Hei!
Tässäpä myös yksi kuopiolainen mamma, ikää 26 v. Tyttöseni syntyi tammikuun lopussa, joten nyt ollaan jo ihan kivasti vauva-arkeen päästy kiinni. Kiva olisi tutustua uusiin ihmisiin, varsinkin jotka ovat samassa elämäntilanteessa. Omissa kavereissa ei vielä äiti-immeisiä ole :)

Teillä pikkumyy ja Babylove taitaakin olla jo aika jännät paikat :)
 

Yhteistyössä