KUOLLUT 1v vauva HYTTYSVERKKOON SUOMESSA

  • Viestiketjun aloittaja kamalaa
  • Ensimmäinen viesti
kamalaa
Vauva kuoli päiväunilla rattaisiin Hauholla
Alle vuoden ikäinen tyttövauva kuoli päiväunillaan lastenrattaissa Hauholla viime perjantaina. Hämeenlinnan poliisin mukaan kyseessä on tapaturma, ja tutkinta koskee vain kuolinsyytä.

Ensimmäisten arvioiden mukaan lapsi kuristui tai tukehtui sadesuojaan, jonka äiti oli kiinnittänyt rattaisiin. Hämeenlinnan poliisi ei tiedota tapauksesta, koska kuolemansyyn tutkinta on lain mukaan salaista ja vauvan kuolema on perheelle järkytys.

Ylikonstaapeli Ari Pullinen ei kumonnut maanantaisen Iltalehden tietoja. Jutun mukaan äiti oli laittanut vauvan päiväunille ulos rattaisiin. Puolen tunnin päästä hän löysi lapsensa elottomana ja kutsui paikalle ambulanssin, mutta mitään ei enää ollut tehtävissä pienokaisen hengen pelastamiseksi.

Pullinen ei osaa vielä sanoa, minkä malliset turmarattaat olivat. Hänen mukaansa tutkimusten tuloksista tiedotetaan aikanaan kuluttajavirastolle.



 
e
Aivan järkyttävää,toivotaan että perhe kestää heitä kohdanneen sanomattoman surun..mutta,mua kiinnostaisi kyllä että miten voi kuristua tai kuolla sadesuojaan..???? ihann vaa jotta voisi vaikka varautua,eipäoleKOSKAAN tullut mieleenkään.
 
vieras
Meillä on tuon ikäinen nukkunut valjaissa. En uskaltaisi jättää ilman, johan se tippuisikin sieltä helposti. Kai niidenkin kanssa voisi sattua, hirvetä onnettomuuksiahan nämä ovat.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Meillä on tuon ikäinen nukkunut valjaissa. En uskaltaisi jättää ilman, johan se tippuisikin sieltä helposti. Kai niidenkin kanssa voisi sattua, hirvetä onnettomuuksiahan nämä ovat.
Minulle tuli mieleen että on varmaan laittanut vaan ne alhaalta kiinni (lantiovyön), eli valjaat ei ole olleet tuosta olkapäiden yli. Ettei nyt varmaan kukaan ilman valjaita jätä mutta ne ei ole olleet täysin kiinni tai sitten valjaat on olleet liian löysällä jolloin lapsi on saanu ylävartalonsa pujoteltua valjaista pois.
 

Yhteistyössä