A
Avuton
Vieras
1)Voinko kuorruttaa koko kakun sokerimassalla? Sitä saisi valmiiksi valkoisena toisin kuin marsipaania, josta meillä ei kukaan pahemmin edes pidä. Eihän se kovene jääkaapissa? Eikä varmaan muutenkaan kun alle tulisi sokerikreemiä? Vasta aloittelen kakkutehtailua (omaksi ja perheeni iloksi), ja oon aika pihalla näiden juttujen kanssa...
2)Jos teen sokerimassasta koristeita, jotka maalaan pastaväreillä, niin missä ja miten säilön näitä koristeita ennenkuin päätyvät kakun päälle? Ja laitetaanko ne kakun päälle vasta kun kakku tulee pöytään, vai jo jääkaappivaiheessa kyytiin?
Kiva jos joku osaa ja viitsii neuvoa
2)Jos teen sokerimassasta koristeita, jotka maalaan pastaväreillä, niin missä ja miten säilön näitä koristeita ennenkuin päätyvät kakun päälle? Ja laitetaanko ne kakun päälle vasta kun kakku tulee pöytään, vai jo jääkaappivaiheessa kyytiin?
Kiva jos joku osaa ja viitsii neuvoa