Kun olit lapsi, oliko teillä säännölliset ruoka ajat?

  • Viestiketjun aloittaja "kyselijä"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
säännölliset ruoka-ajat oli, aina meidän lasten koulunkäynnin ja harrastusten(kaikki oltiin urheilijoita pienestä pitäen) mukaan, viikonloppuisin vasinkin koko perhe ruokaili yhdessä. nameja ei ollut, viikonloppuisin yleensä oli jälkiruokaa, jäätelöä tms. plus sitten tiettty synttärit ja joulut ym vastaavat erikseen.
 
Ei ollut ruoka-aikoja. Yleensä söin yksin kun äiti teki kolmivuorotyötä (ihan ekaluokasta asti). Jääkaapissa oli kanaviillokkeja ja saarioisten jauhelihapizzoja (niillä elin oikeastaan lapsuuden). Karkkia sain kun halusin, mutta harvoin sitä söin. Leivoin paljon yksin. Mutta en muista että yhdessä oltaisiin syöyty ikinä kunnolla.. Joulut vietin sukulaisilla kun äiti oli töissä. Teini-iässä kun äiti tapasi miehen, alkoi tulla enemmän säännöllisyyttä ja itse tehtiin ruokaa.

Oman lapsen kanssa meillä on tiukka ruokarytmi ja kaikki tehdään itse ja syödään aina yhdessä..
 
Oli säännölliset. Vanhemmilla, etenkin äidillä vuorotyö ja työajat mitä sattuu mutta silti se kotona oleva vanhempi keräsi perheen pöytään kellolleen. On meillä nytkin suht säännölliset, etenkin tuo mukula on nälkänen aina jokseenkin tiettyyn aikaan. Ja parhaiten toimii rutiini.
 

Yhteistyössä