Kun mikään ei auta, ei popedakaan..

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei elämä ole helppoa eikä sen aina pidäkään olla. Ihmisellä on kautta aikojen ollut haasteita, joista on selvitty. On turhaa tuudittautua paikallaanpysyvään nyt on kaikki hyvin- olotilaan kun sellaista ei ole.
 
vierailija
Kuulin lähiaikoina tarinan iäkkäästä naisesta, joka oli elänyt hyvän ja yltäkylläisen elämän. Hän sanoo joka kerta ystävälleen tavatessa, että toivottavasti ei aamulla tarvitse herätä.
Ystävältä vaaditaan lujuutta, että jaksaa kuunnella tuollaisia puheita.
Ihminen voi saada elämässään lähes kaiken ja olla silti pettynyt marisija loppusuoralla.
Ei meistä kukaan aina elä täysillä. Toisten masentaminen on kuitenkin mielestäni rikos muiden joukossa. Tällä palstalla näitä rötöstelijöitä riittää. Echokin tekouskovaisena pilkkaa tällä palstalla Helsingin Kontulassa elävää yksinhuoltajaäitiä naisen ehostusvalinnoista. Säälittävää parjausta jostain korvesta pitkospuiden takaa.
Toivottavasti joku Kontulassa asuja antaa hänelle täysillä takaisin pitkin korvia.
 
vierailija
Turhuudenmarkkinoista ei maksa vaivaa ottaa nokkiinsa. Elämän perusjutut on se suola. Valitettavasti ulkonäköön liittyvät asiat on nostettu niin framille ja tehty niistä elämää suurempia kysymyksiä.
Esim erilaisuus, persoonallisuus, ikääntyminen, kolhut ja rypyt sekä kuolema ulkoistetaan pois itsestä vaikka ne kuuluvat meihin jokaiseen.
 

Yhteistyössä