Kun häirikkö piinaa puheluillaan..

"akka"
En ole katsonut, en oikeastaan edes tiedä mistä katsoisi? Ollaan oltu yhdessä pian 11 vuotta joten luotan mieheeni kyllä kovasti...
Jotenkin kun noi soitot aina vaan jatkuu ja sisältö on sama niin kannattais kyllä katsoa deittisivustot läpi löytyykö profiilia. Se että luottaa mieheensä ei ole tae siitä etteikö sillä olis sutinaa muualla. Toisaalta, kyseessä voi olla joku aivan päästään seonnut tyyppi jolla on pakkomielle sun miehestä. Usein tuollaisten taustalta kuitenkin löytyy joku entinen seurustelukumppani, yhdenyön hoito jolla on joku kumma tarve kostaa ja yrittää pilata toisen elämä. Se voi olla joku sun exä koska ne soitot tulee sulle tai sitten se on joku joka oikeesti tietää että sun miehellä on suhteita siellä täällä. Se voi olla joku jolla on ollu suhde sun mieheen ja se on katkera kun mies onki lopettanu suhteen. Se voi olla miehen työkaveri koska tietää miehen aikataulut koska on kotona ja koska ei, se voi olla joku sun kaveri, joku teidän yhteinen perhetuttu jolla viiraa. Kyllä toi on ihan poliisiasia ja niiden työtä on selvittää kuka tota peliä pelaa. Unohda se face, se on kaikenmaailman hulluille oikea taivas kun sinne päivitetään kaikki omat henkilökohtaiset asiat.
 
"hmmm"
Nyt olisi varmaan aihetta pohtia onko miehelläsi ollut silloin kuusi vuotta jotain meneillään, vai voiko jopa teiniaikojen tyttöystävä olla takana? Minusta on huolestuttavaa, että kun tiedetään, että ko. henkilö on hiippaillut pihassanne aiemmin, niin siitä huolimatta jaat mitenkään aihetta edes sivuten samassa blogikirjoituksessa lapsiesi kuvan (!) ja sitten kerrot vielä, että milloin olette matkalla (ilman miestä) kellonaikoineen kaikkineen.
 
mä...
Olen aika vakuuttunut, että joku mieheesi aikoinaan erittäin voimakkaasti ihastunut on saanut tältä pakit. Psyk. hoitajana kohtaan paljon ihmisiä, jotka kärsivät mielenterveysongelmista ja jäävät elämään kokemaansa katkeraa tilannetta ja tunnetta vuosikausiksi. Osa ei pääse koskaan ylitse. Luultavasti kyseessä on kuitenkin yksi ja sama tyyppi, ääni muuttuu vuosien varrella ja sinunkin muistisi voi tehdä tepposet. Tämän soittajan "raskaus" on todennäköisesti hänen omaa kuvitelmaansa eikä siksi esiinny enää puheissa.
 
....
Aika julmaa touhua! Ehdottomasti nauhoitat puhelut..ja sitten teet rikosilmoituksen kotirauhan häirinnästä. Mulle poliisi neuvoi aikoinaan, että kirjoita lapulle numero, päiväys ja kellon aika.
Kannattaa oikeasti toimia ennen kuin tuo käy vielä vaikeammaksi.
 
fssffs
Ei nyt tietenkään kannata ihan vainoharhaiseksi ryhtyä mutta kannattaa ottaa huomioon että se voi olla kuka vain - vaikka se nettituttusi jonka kanssa olet asiasta puhunut.
Jotkut vaan on häiriintyneitä. Erään läheiseini ex-puoliso jaksoi vainota tätä läheistäni vuosia eron jälkeen ja todella väkivaltaisin ja rajuin keinoin. Värväsi myös perhettään siihen mukaan. Ei teillä kummallakaan voisi olla kyseessä joku ex vuosien takaa?
Älä näytä pelkoasi tai reagoi pahemmin muutenkaan, nuo tuollaiset saavat yleensä siitä kicksejä. Korkeintaan sanot tyypille tekeväsi rikosilmoituksen jos vielä ahdistelee.
 

Yhteistyössä