Kulkiko miehesi mukana neuvolassa odotusaikana?

  • Viestiketjun aloittaja shihtzu
  • Ensimmäinen viesti
shihtzu
Meillä ei. Ainoastaan ultrissa on mies ollut mukana, mutta ei kertaakaan neuvolakäynnillä. Perhevalmennuksessakin kävin pari kertaa ilman miestä.
En ole edes pyytänyt miestä neuvolaan mukaan, koska en koe sitä tarpeelliseksi, mutta ehkä noissa viimeisissä voi joutua käymään, jos ei enää pyörällä jaksa liikkua.
 
vieras
Ei käyny. Ainoastaan ultrissa ja jos oli joku toimenpide.. meillä istukkapunktio. Jos jouduttiin polilla käymään, niin oli mukana. Muttei välttämättä tullut lääkärin luo vaan ootteli odotusaulassa. Kuskina tais lähinnä olla.
 
Esikoista odottaessa mies oli ekalla neuvolakäynnillä mukana, ja np-ultrassa.
Toisessa raskaudessa mies ei ollu mukana millään kerralla, koska sit olis pitäny hommaa tytölle lapsenlikka, niin helpommalla päästiin kun mies jäi tytön kans kotiin..
 
Joskus oli neuvolassa, mulla kuitenkin oli yleensä neuvola silloin kun miehellä oli töitä. Ainakaan niiden työpaikalta, ei olla noin vaan neuvoloiden takia joka kuukausi pois.

Kaikissa ultrissa oli mukana ja esikoisen aikaan synnytysvalmennuksessa käytiin =) :heart:
 
nn
ultrissa ja valmennuksessa on ollut mukana ja ylihuomenna tulee ekaa kertaa neuvolaan mukaan kun haluaa kuulla pikkuisen sydänäänet! viimesiä neuvolareissuja kun viedään...
 
Oli mukana, mutta loppua kohden sanoin että jääkööt vain vielä nukkumaan, tai muuten vaan kotiin, kun eipä siellä neuvolassa mitään uutta ja mystistä ollut, ja saipahan itse löpistä omia tuntojaan ja purnata ihan rauhassa :)
 
Yhtä kertaa lukuunottamatta on ollut kaikissa mukana. Ihan vapaaehtoisesti halunnut tulla ja järjestänyt työnsä sen mukaan. On kyllä muutenkin tosi kiinnostunut kaikesta vauvaan liittyvästä. Kyselee päivittäin miltä liikkeet tuntuu jne.

Oli myös useimmissa ultrissa mitä tehtin lapsettomuushoitojen aikana. Yhtään ei ole koskaan häirinnyt vaikka monet alakautta tehtävät ultrat ym. on ollut mukana. Päin vastoin. Kahdet korvat kuulee enemmän kuin yhdet ja kaksi suuta osaa kysyä asioita eri näkökulmista. Mies on muuten ihan huippu arvioimaan esim. kohdun limakalvon paksuutta ultrakuvista! :D
 
Pari kertaa kävi neuvolassa ja mukana oli niin perhevalmennuksessa sekä synnytysvalmennuksessa. Minulle tämä riitti varsin hyvin, sai keskustella toisella tavalla terveydenhoitajan kanssa neuvolassa, kun yksin oli matkassa mukana.
 
*
Ei kulkenut, ultrassa mekin yhdessä. Enkä edes kaivannut. Musta tuntui että niitä neuvoloita oli tosi tiuhaan ja ukko olis aina joutunut oleen töistä pois ihan turhan takia. Puhelimet on keksitty.
 
Ekassa raskaudessa mies oli mukana vissiin yhdessä ultrassa ja synnytyksessä. Synnytystapa-arviossa oli myös mukana mutta jäi odotushuoneeseen. Ja vauvan ekassa neuvolassa oli mukana ( kotikäyntiä ei siis lasketa :D )

Tokassa raskaudessa oli mukana kahdessa tai kolmessa ultrassa. Rakenneultrassa ja kun ihan loppuraskaudessa just ennen synnytystä kaatusin ja yömyöhään käytiin käyrillä ja ultrassa niin oli mukana.
Vauvan neuvoloissa ei ole ollut mukana jos kotikäyntiä ei lasketa mukaan.

Ja ihan omasta tahdostaa, kai ;)
 

Yhteistyössä