Kuka osais auttaa?joku tekniikkanero tms. Kyse on siitä kun WhatsApp ryhmässä on paljon pdf-tiedostoja mitkä haluaisin tablettiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
olen siis yhdessä opiskeluihini liittyvässä WhatsApp ryhmässä. siellä jaetaan todella hyödyllisiä pdf-tiedostoja. Niitä on aika vaivalloista lukea kännykällä ja en tiedä viekö ne hirveästi tilaa kännykästä. Haluaisin tallentaa niitä pdf tiedostoja itselleni että voin lueskella niitä ja lajitella ym.

Minulla on tabletti missä ei ole puhelinkorttia tms eli ei WhatsAppia eikä sellaista. Haluaisin laittaa niitä pdf tiedostoja siihen tablettiin. Siitä on helpompi lukea niitä ja muistia on varmaan palkon kun en ole käyttänyt sitä paljon.

Kysymys : miten saan ne pdf tiedostot helposti sieltä WhatsApp ryhmästä tablettiini?
 
vierailija
Sähköposti on oikein hyvä tapa siitää tiedostoja. Joskus 20 vuotta sitten asia oli toinen, mutta nykyään rajoituksia on hyvin paljon vähemmän. Eli tabletti wifiin ja sähköpostin kautta tiedostot koneelle. Tarvittaessa puhelimesta voi jakaa nettiyhteyden tabletille. Varmaan tabletin ja puhelimen välillä voisi siirtää tiedostoja muutenkin lähijakamisella, mutta itsellä ei näistä ole kokemusta.

Jewgle oli varmaan antisemitistinen tapa sanoa google.
 

Yhteistyössä